Chcete Red Bull zdarma? Podpořte VŠE v úterý ve čtvrtfinále Univerzitní futsalové ligy proti UK

24. 10. 2022 | | Studentský život Futsalová reprezentace VŠE

Rivalita mezi Vysokou školu ekonomickou a Univerzitou Karlovou je značná – a to ne jen na poli vzdělávacím. Značný náboj mají i sportovní události, jako například Hokejová Bitva či Bitva o Prahu ve stejném sportu. O emoce nebude nouze ani zítra, 25. října, kdy reprezentace Ekonomky vyzve Karlovku ve čtvrfinále Univerzitní futsalové ligy. Utkání začne v 10:30 ve sportovním areálu Jedenáctka na Jižním Městě. Fanoušci VŠE na místě obdrží dle svých preferencí Red Bull nebo Birell zdarma.

Mužstvo VŠE se může opřít o řadu velmi solidních jmen, přičemž všechny z nich spojuje jedno – touha pozvednout nad hlavu pohár pro vítěze Univerzitní futsalové ligy. Mezi třemi tyčemi se představí Jan Žežulka, mládežnický reprezentat ČR a brankářská opora pražské Slavie. V poli pak bude působit hrající předseda Bohemky Matěj Veselovský, který loni vrátil Klokany na českou futsalovou mapu. Zelenobílou minulost má pak další z jeho spoluhráčů, šikovný technik Ismar Begič, který prošel mládežnickými kategoriemi fotbalových Bohemians a dlouhé roky působil i v jejich B-týmu.

Futsalový tým VŠE se může chlubit značnými úspěchy, v listopadu minulého roku například získal bronzovou medaili na Univerzitních hrách v Římě, kde se střetla s výběry z celé Evropy. V Univerzitní futsalové lize proto Ekonomka míří pořádně vysoko, důležitý krok za naplněním svých ambicí může udělat právě zítra. Tak se stavte do Jedenáctky pro svůj Birell či Red Bull zdarma a přijďte při té příležitosti podpořit naše reprezentanty.

Zdroj obrázku: archiv Futsalového týmu VŠE

Mohlo by tě zajímat: