Studenti Arts Managementu pořádají gastronomický festival

6. 12. 2019 | | Studentský život, Zprávy ze školy 76710858_440152640229488_3624805518532411392_n (1)

Pokud si při vyslovení spojení „vánoční čas“ vybavíte kapra a sbíhají se vám sliny, pak pro vás program studentů Arts Managementu bude to pravé. Na neděli 8. prosince si totiž připravili akci pod názvem Fish&Chill: Kapr Tapas edition.

Hlavním cílem festivalu je přiblížit lidem z měst atraktivní formou rybářství, a to prostřednictvím ukázek mezinárodních kuchyní a „fishtalků“. Těšit se můžete i workshopy, kde se dozvíte zajímavé tipy na přípravu ryb nebo uvidíte simulátor vaření. Během akce můžete narazit na rybáře a milovníky gastronomie Ondřeje Janečka a Adama Myšku nebo publicistu a básníka Tomáše Lotockiho.  Z řad studentů hydrologie vystoupí Marek Purm, Daniel Čermák, Jiří Kočíb a další. O hudební doprovod k celé akci se postarají Sugarcamel999 a k závěru Karol Komenda.

Bližší informace jsou dostupné na události na Facebooku.

Foto: Fish&Chill

Mohlo by vás zajímat: