Vysílá rádio Jerevan

:)))))) chachachaha....
Jano, ze ty jsi byla v Jerevanu!!!!!!

Super clanek, hrozne jsem se bavila. Mimojine proto, ze jsem zazivala podobne veci, kdyz jsem tam letos v lete byla. Pravda je, ze jsem bydlela v centru mesta, takze jsem se vyhla problemum s elektrikou (nebo co jsi tam psala) ale marsutky jsem si taky vychutnala! No, jednou co se mi stalo!?!? ..Hned bych taky psala nejakej clanek.
Plno veci fungovalo jinak, ALE nebyla to zadna tragedie! Proste to funguje jinak a tak se to ma brat. Nejvic se mi libi, ze jsi popsala celkovy dojem z Armenie a ne jen nejake negativni udalosti. Ze jsi se dokazala povznest nad nedostatky. Hlavne proto, ze se me taky vsichni ptali: "tak co, je to tady hrozny, co?" a moje odpoved "kdepak, je to tady SUPEER" vsechny naplnoval radosti. Ja pro mnoho lidi tam nemuzu nic udelat (ikdyz, pravda je, ze mam jisty plan! A hledam pro nej spolupachatele) a kdyz muzu motivovat a podporovat to mi jedine dela dobre. Ale nejlepsi na tom je, ze jsem jen tak nekecala. Totiz JA jsem tu zmenu pocitila na vlastni kuzi-mela jsem moznost porovnat jaky to bylo pred trema roky, kdyz jsem tam byla a ted. A kdyz vidim pokrok, tak to reknu. Ted jsem zase v Praze, pisu svou diplomku a hned jak s tim skoncim, tak zase budu vesele chodit a sirit opodstatneny optimismus.

Zdravim vsechny Armeny a Cechy.. vlastne zdravim vsechny
elen

p.s. miluju kopr, koriandr, granatove jabko, "sergefil", "hon" (-ceske ekvivaleny bych dohledala, ale da to praci), "dtumi muraba" (Boze, to je tak vtipny!!! Kdyz si uvedomim, ze netusite o co jde!) a jako spravny masozrout chorovac

Odesláním příspěvku do diskuse souhlasím s jeho zobrazením na serveru iLIST i s případným zveřejněním v měsíčníku Studentský list, a to i v redakčně zkráceném či upraveném znění.

Redakce nenese odpovědnost za obsah vkládaného příspěvku. Vyhrazuje si však právo i bez udání důvodu příspěvek upravit či odstranit.

Reklama

Aktuální informace

VŠ LIGA pořádá Beachvolejbalový turnaj mixů pro hráče všech úrovní v sobotu 11. září 2010 od 15 do 18 hodin v Beachclubu na Strahově. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.

VŠ LIGA pořádá Badmintonový turnaj pro hráče všech úrovní v pondělí 6. září 2010 od 19 do 22 hodin v Hale Victor ve Štěrboholech. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.

Přihlášení