Dobrý den,
nabízím ubytování 2 studentkám v garsoniéře cca 100 metrů od Slezské univerzity. Včetně vybavení kuchyně, televize, wi-fi připojení na internet. Cena 2000/osoba/měsíc. Pokud máte zájem volejte po 18 hod. na číslo: 602 522 817
Nabízím ubytování dvěma VŠ studentům - studentkám v garzoniéře v rodinném domě v Opavě. Je-li Váš zájem stále aktuální, ozvěte se co nejdříve na yvonal@volny.cz.
Dobrý den, nabízím ubytování studentům v RD - celé patro - 2 pokoje, kuchyň, vlastní soc.zařízení, dostupnost MHD. Cena 2500,- Kč / osobu. Možnost nastěhování ihned. V případě zájmu, volejte p. Ploticová 724243488
Hledám spolubydlícího - studenta VŠ do podnájmu / od 20.09.2008 /- velký pokoj,kuchyňka,WC + sprcha,samostatný vchod, cena 1500.-Kč měsíčně + cca 100.-Kč za služby, ozvěte se prosím na mobil 737 435 092, díky
Jsem student hotelové školy a hledám někoho, kdo by mě vzal k sobě do podnájmu. Internáty jsou plné. Nějaký ten privát by mi moc pomohl. Nejlepší by bylo, kdybych mohl začít bydlet už od 1. září 2008 . Ozvěte se mi prosím na mobil 608 803 027 . Předem mockrát dík!
Dobrý večer,
nevím, zda-li jste našli již zmiňované ubytování, ale pokud ne, podívejte se na www.zajicci.cz. V sekci ubytování naleznete potřebné informace.
S pozdravem
Zajíčková
Ahoj, 3 pohodové studentky vysokoškolačky, nekuřačky, hledají privát na rok 2009/2010 s nástupem od září, v centru nebo blízko centra Opavy za rozumnou cenu. Prosím, nabídněte! Děkujeme... :-)
také sháním nějaký ten privat..koleje jsem bohužel nedostala....
jsem v posledním ročníku ,mnekuřačkia...kdo může nabídněte prosím za rozumnou cenu....
Ahoj, jsme dvě studentky vysokoškolačky na Slezské univerzitě v Opavě, sháníme privát z jednoho důvodu, máme s sebou pejska. kdybyste někdo o něčem věděl, napiště prosím. Platit můžeme max. do 5000kč/za měsíc včetně inkasa. Moc díky
Dobrý den, nabízím ubytování studentům v RD - celé patro - 2 pokoje, kuchyň, vlastní soc.zařízení, dostupnost MHD. Cena 2500,- Kč / osobu. Možnost nastěhování ihned. V případě zájmu, volejte p. Ploticová 724243488
Dobrý den nabízím k pronájmu nový podkrovní byt naproti ekonomické školy v Opavě-blízko centra.Od 1.9.2009 volný.Informace na tel.731455397 p.škrobánková
Dobrý den,
nabízím ubytování 2 studentkám v garsoniéře cca 100 metrů od Slezské univerzity. Včetně vybavení kuchyně, televize, wi-fi připojení na internet. Cena 2000/osoba/měsíc. Pokud máte zájem volejte po 18 hod. na číslo: 602 522 817
Dobrý den,
nabízím ubytování studentům v RD - celé patro - 2 pokoje, kuchyň, vlastní soc.zařízení, dostupnost MHD.
Cena 2500,- Kč / osobu.
Možnost nastěhování ihned.
V případě zájmu, volejte p. Ploticová 724243488
Nabízím ubytování v podkrovní garsonce v hezkém prostředí RD se samostatným vstupem. Garsonka je vybavená kuchyňským koutem, WC s koupelnou a dále standardní zařízení pro max. bydlení dvou osob. Měsiční platba pro 1 osobu 3.000,- pro 2 osoby 4.500,- Kč. Poloha místa je vzdálená 2 trolejbusové zástavky odDoního nám. Telefonní kontakt 553615425 nebo 608460011
Poptávku či nabídku studentských realit můžete vložit i na nově vzniklý studentský portál Slezské univerzity: http://slu.studyzone.cz , Stačí se jen zdarma zaregistrovat ;-)
nabízím ubytování studentům SU - nekuřákům v rodinném domě v blízikosti centra Opavy, předmětem nájmu je celé spodní patro se 2 pokoji s možností připojení k internetu (wi-fi, LAN), kuchyň, vlastní soc. zařízení.
Cena nájmu včetně inkasa a ostatních plateb je 2200,- Kč / osobu.
V případě zájmu mne prosím kontaktujte na suprivat@seznam.cz
Nabízím do pronájmu byt 2+1 v Opavě Kylešovicích, nezařízený, slunný, krásný výhled. Měsíční nájem je 6.600,- + 1.000,- inkaso. Celkem tedy 7.600,-Kč. Možno až 4 studenti. Tel: 604 43 55 76
Nabízím pokoj pro dvě studentky pro školní rok 2010-2011, v rodinném domě v Opavě blízko TESCA, MHD- 5 min, do centra 15 min. Pokoj je vybaven zdravotními matracemi, skříňkami, sedačkou,TV, v kuchyňce je lednice, čtyřploténková plynová varná deska, varná konvice, odtah par, jídelní stůl pro 5 osob, automatická pračka, samostatné WC, zrekonstruovaná koupelna s velkým sprchovým koutem, topení plynové, olejové i halogenové. internet, parkování i posezení v zahradě. Je možnost dovybavení. Cena za osobu 2 500,-, vratná kauce 2 500,-.
Nabízím ubytování pro dvě studentky v rodinném domě v Opavě, blízko TESCA, MHD - 5 min. do centra 15 min.V pokoji jsou zdrav. matrace, skřínky, skříň, TV, internet, sedačka. V kuchyni je lednice, plynová varná deska, varná konvice, nádobí, jídelní stůl pro 5 osob, samostatné WC, nová koupelna se sprchovým koutem, automatická pračka. Parkování i posezení v zahradě. Klidná lokalita, přitom dobrá dostupnost. Cena 2 500 za osobu, vratná kauce 2 500,- Kč.
Dobrý den, odpovídám na Váš inzerát, ve kterém zabízíte ubytování pro dvě studentky v domě blízko Tesca. Mohl/a byste mi prosím poslat fotografie a napsat více o ubytování (počet ubytovaných studentů, počet studentů na pokoji apod.)? Děkuji za odpověď, Pavlína Šupinová.
Dobrý den, nabízím ubytování pro dvě studentky, ve dvoupokojovém samostatném bytě s vlastním vchodem v přízemí rodinného domu. Menší pokoj má již nasmlouvaný mladá zaměstnaná žena, která odjíždí na víkendy k rodičům do Vyškova. Větší pokoj je volný, V bytě byste byly celkem tři. Prohlídka po domluvě je možná.
Černohorská
Dobrý den, jsme 4 studentky SLU v Opavě, a hledáme slušný podnájem nebo pronájem bytu za rozumnou cenu. Jsme ochotny platit 2 200Kč/měsíc na osobu včetně služeb. Předem všem děkujeme za nabídku.
Dobrý den přeji!Pokud je tato nabídka ještě aktuální tak mě prosím kontaktujte prostrednictvim emailu. Privát se nachází v rodinném domě v Opavě - Vávrovicích.Zastávka MHD cca 50 metrů od domu.Privát je poskytován v třech dvoulůžkových pokojích pro které je společná koupelna, dva záchody, kuchyň, obývací pokoj a bezdrátový internet.Děkuji za jakoukoli odezvu.
Zdravím, hledáme 2 - 3 spolubydlící na byt 3 + 1, 100m od hotelu Koruna. Mesíční nájem cca 2 200,- (vč.inkasa). Přístup na internet zajištěn. Pro případné informace pište vaculovic.marek@gmail.com nebo 605 327 853.
Co Tě vedlo k tomu zhostit se bojového úkolu jako je organizování
zahraničního výletu? No…nejspíš moje vedoucí. Úkoly se rozdělovaly,
když jsem zrovna nebyl na schůzce. Takže to bylo takové „o mně beze
mě“. Ale nakonec mě to rozhodnutí potěšilo, protože bych se stejně
snažil, abych nějaký výlet do zahraničí získal.
Čtyři krásné dny jsme strávili v regionu Champaigne, proslulém
výrobou šampaňského a ve městě s překrásnou katedrálou Notre Dame.
A to díky mezinárodnímu setkání členů studentské organizace Oikos.
Členové ze všech podoboček se sešli a diskutovali o marketingu,
podnikání, investování, rozvoji měst, ekologickém oblékání a kosmetice,
globálním oteplování a udržitelném rozvoji.
Skupina asi dvaceti lidí se v pátek 26. února 2010 rozhodla nepařit.
A měli pro to moc dobrý důvod!:-) Následující den, v sobotu, měli
totiž v 6:20 vyrazit na lyže s Buddy Systemem. Všichni (kromě jednoho:) )
dorazili na stanici Černý Most včas, odhodlaní strávit perfektní bílý
den: jenom oni, lyže, sníh a naši organizátoři výletu z Buddy
Systemu!
There was a group of about 20 people who decided not to have a party on
Friday night 26th of February 2010. They had a very good reason for it: on the
next day – Saturday – at 6:20 a.m. was starting their ski trip with Buddy
System. All of them but one arrived at the station Černý Most and their trip
to Herlíkovice started. They decided to spend a perfect white day – only
them, skies, snow and the Buddy System members – organizers of the trip!
VŠ LIGA pořádá Badmintonový turnaj pro hráče všech
úrovní v pondělí 9. srpna 2010 od 19 hodin v Hale
Victor ve Štěrboholech. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.
VŠ LIGA pořádá Beachvolejbal a Beachtenis turnaj mixů
pro hráče všech úrovní v sobotu 7. srpna 2010 od 12 do
18 hodin ve sportovním areálu Beach Braník. Více informací najdete na
stránkách VŠ LIGY.