Boj o přízeň strávníků již začal

V nové pizzerce jsem už také byl a je to tam bezva. Samozřejmě, že pokud si člověk dá pizzu, tak to není otázka patnáctiminutového najedení, ale pochutnal jsem si výborně.

Co se týče u Sodexho, tak šťastný talíř jsem měl asi 2x v životě: a to tehdy, když bylo mé jídlo teplé, dobré a ještě k tomu měla kuchařka slušné vychování. Tak to byl opravdu můj šťastný talíř. Jinak nevím nevím a jsem zvědav na ty inovace. :-)

Odesláním příspěvku do diskuse souhlasím s jeho zobrazením na serveru iLIST i s případným zveřejněním v měsíčníku Studentský list, a to i v redakčně zkráceném či upraveném znění.

Redakce nenese odpovědnost za obsah vkládaného příspěvku. Vyhrazuje si však právo i bez udání důvodu příspěvek upravit či odstranit.

Reklama

Aktuální informace

VŠ LIGA pořádá Beachvolejbalový turnaj mixů pro hráče všech úrovní v sobotu 11. září 2010 od 15 do 18 hodin v Beachclubu na Strahově. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.

VŠ LIGA pořádá Badmintonový turnaj pro hráče všech úrovní v pondělí 6. září 2010 od 19 do 22 hodin v Hale Victor ve Štěrboholech. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.

Přihlášení