Nebyly nalezeny žádné aktuální akce.
Léto v USA
| Datum | Autor | Titulek |
|---|---|---|
| 05.11.09 15:33 | Michaela Harčárová | Léto v USA |
Rozhovor s Ondrou Morkusem – organizátorem výletu do Drážďan
26. dubna 2010
–
Buddy System
Co Tě vedlo k tomu zhostit se bojového úkolu jako je organizování zahraničního výletu? No…nejspíš moje vedoucí. Úkoly se rozdělovaly, když jsem zrovna nebyl na schůzce. Takže to bylo takové „o mně beze mě“. Ale nakonec mě to rozhodnutí potěšilo, protože bych se stejně snažil, abych nějaký výlet do zahraničí získal.
Mezinárodní setkání členů Oikos
8. dubna 2010
–
Oikos
Čtyři krásné dny jsme strávili v regionu Champaigne, proslulém výrobou šampaňského a ve městě s překrásnou katedrálou Notre Dame. A to díky mezinárodnímu setkání členů studentské organizace Oikos. Členové ze všech podoboček se sešli a diskutovali o marketingu, podnikání, investování, rozvoji měst, ekologickém oblékání a kosmetice, globálním oteplování a udržitelném rozvoji.
Na ski tripu se zahraňáky/ Ski trip with our international students
9. března 2010
–
Buddy System
Skupina asi dvaceti lidí se v pátek 26. února 2010 rozhodla nepařit. A měli pro to moc dobrý důvod!:-) Následující den, v sobotu, měli totiž v 6:20 vyrazit na lyže s Buddy Systemem. Všichni (kromě jednoho:) ) dorazili na stanici Černý Most včas, odhodlaní strávit perfektní bílý den: jenom oni, lyže, sníh a naši organizátoři výletu z Buddy Systemu!
There was a group of about 20 people who decided not to have a party on Friday night 26th of February 2010. They had a very good reason for it: on the next day – Saturday – at 6:20 a.m. was starting their ski trip with Buddy System. All of them but one arrived at the station Černý Most and their trip to Herlíkovice started. They decided to spend a perfect white day – only them, skies, snow and the Buddy System members – organizers of the trip!
Jak trávíte prázdniny?
V anketě již hlasovalo 37 návštěvníků.
Rubriky
Reklama
Aktuální informace
VŠ LIGA pořádá Badmintonový turnaj pro hráče všech úrovní v pondělí 9. srpna 2010 od 19 hodin v Hale Victor ve Štěrboholech. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.
VŠ LIGA pořádá Beachvolejbal a Beachtenis turnaj mixů pro hráče všech úrovní v sobotu 7. srpna 2010 od 12 do 18 hodin ve sportovním areálu Beach Braník. Více informací najdete na stránkách VŠ LIGY.
Odkazy:
Staňte se fanouškem SL
Video:
Jak se dělá SL