Anketa: Jak bys zhodonotil/a úroveň stránek školy a tvojí fakulty?

12. 12. 2006 | | Zprávy ze školy

Celá anketní otázka, v duchu prosincového tématu „Školní weby“ zněla: „Jak bys zhodnotil/a úroveň stránek školy a tvojí fakulty co do obsahu, designu a vyhledávání?“. Studenty zpovídal redakční fotograf Vašek Skřivánek.

Martin, F4, 5.semestr
Webovky školy se mi líbí, design působí jednoduše, ale jde mi hlavně o informace a ne o to, jak to vypadá. Všechno, co jsem zatím potřeboval, jsem tam našel. V tom problém není. Horší je to na stránkách fakulty, které jsou aktualizované sporadicky a informace, které bych čekal na hlavní stránce, jsou hodně ukrytý. Radši teda hledám na stránkách školy než fakulty.

Kateřina, F2, 5.semestr
Moc tam nechodím, spíš na vyhledávání používám klasicky Google, takže vůbec. Informací o akcích školy tam myslím moc není, takže se to strašně těžko hledá. Nevím, jestli je to na úřední desce nebo jinde. Myslím si, že by to mohli mít trochu jednodušší a srozumitelnější pro ty, kteří moc neovládají internet.

Martina, F1, 8.semestr
Ja myslím, že tie webové stránky celkovo školy sú určite prehľadné a myslím si, že aj naše fakulta. Ja som tam našla vždy všetko, čo som potrebovala, takže s tím nemám problém. Design sa mi ľúbi, v porovnaní s ostatnými fakultami sa mi ľúbi náš a myslím, že je aj najlepšie.

Martin, F1, 9.semestr
Nevím, jak bych se k tomu vyjádřil. Www stránky školy jsou všeobecně dobrý. Dneska jsem je ale zrovna prohlížel v Opeře a tam to nefunguje spolehlivě – velikost písma a tak podobně. Stránky fakulty byly horší a teď se to zlepšilo, takže s těma jsem spokojený.

Alena, F5, 1.semestr
Jsem tu teprve chvíli, takže jsem toho moc nehledala. Jedině k přijímačkám na stránkách školy. Tam mi to přišlo dobře uspořádaný, ale moc jsem toho nehledala, takže nemůžu moc posoudit. Stránky fakulty moc neznám, takže radši nebudu hodnotit. Jedině, že vzhledově se mi líbí víc ty školní.

Martin, F1, 9.semestr
Nevím, jak bych se k tomu vyjádřil. Www stránky školy jsou všeobecně dobrý. Dneska jsem je ale zrovna prohlížel v Opeře a tam to nefunguje spolehlivě – velikost písma a tak podobně. Stránky fakulty byly horší a teď se to zlepšilo, takže s těma jsem spokojený.

Ivo, F1, 3.semestr
Stránky školy se mi zdají, že nejsou úplný, zatímco naše fakultní se mi zdají, že jsou lepší a líp udělaný. Když sháním informace třeba na stránkách fakulty, tak najdu to, co potřebuji, rychleji než na těch obecných. Takže se mi zdají lepší té fakulty.

Lenka, F5, 9. semestr
O stránkách školy mohu říci jen modrá je dobrá. Nejsou tak špatné, jen některé věci jsou v nich trošku ukryté, takže člověk musí hledat, když chce něco určitého. Stránky fakulty jsou na podobné úrovni. Velmi hezké stránky má například třetí fakulta, ale ani stránky té naší fakulty nejsou k zahození.

Mohlo by tě zajímat: