Co dělat když…

10. 11. 2006 | | Nezařazené

…chcete přespat ve škole? Nebo vám z automatu nevypadne kelímek? A co když vám dojde papír na záchodě? Nechte si poradit od redakce Bulvy!!!

…chcete přespat ve škole

Odolejte pokušení tajtrlíkovat před kamerami. „Po škole jsou umístěna bezpečnostní čidla, která způsobí v případě pohybu poplach. Ale čurat se nebojte, čidla tekoucí vodu nezachytí,“ říká zvesela Ivan Rozesmátý z Patvaru obrany Ochrany. Přemůže-li vás potřeba podrbat se kdekoli, zkuste ve vlastním zájmu napodobit tekutý pohyb vody. Inspirací vám může být kultový snímek Terminátor.

…vám z automatu nevypadne kelímek

Jednou z možností je chytat objednaný nápoj do dlaní. Provozovatel automatů špolečnosti Š Š Š to však nedoporučuje. „Horká káva špůšobuje šmrť,“ šišlá Štěpán Š., který si nepřeje být jmenován, protože šišlá. Bulva vyzkoušela za vás a doporučuje také obal od bagety nebo houbu na tabuli, kterou si lze následně vyždímat do úst. Naopak se nedoporučuje použít poznámky. Jakkoli kvalitní kornout vytvarujete, proteče, protože nemá křidélka. Úspěchu může napomoci jedině impregnace kornoutu lakem na vlasy. Pokusné osoby také měly problém ve vteřině se rozhodnout, které ze svých poznámek obětují.

…vám dojde papír na záchodě

Od té doby, co se neřest na škole reguluje, nesmíte se svou holou zadnicí z kabinky. Když vám dojde toaleťák, musíte si poradit sami. Zde se poznámky výborně uplatní. Zohledněte nejen kvalitu papíru, ale i to, čím je popsán. „Ekonomie se mi výborně osvědčila, neviditelná ruka trhu je opravdu hebká,“ svěřuje se Arnošt z FNH. „Ze všeho nejlepší jsou měkké prvky managementu, vytřou dočista dočista,“ říká studentka FMV Květoslava. Studenti se shodnou, že nejdrsnější je právo a matika se svými ostrými úhly také není zrovna příjemná. Nehodí se ani francouzština. „Ta vám tu vaší perrrrrdel naterrrrhne,“ hrčí Klára Králová.

Mohlo by tě zajímat: