Co takhle tábor?

1. 5. 2003 | | Studentský život

Křesťanské sdružení mladých lidí YMCA pořádá každoročně přibližně sto táborů. Třicet jedna poboček této společnosti má možnost, ale ne povinnost, zveřejnit nabídku svých akcí na http://www.ymca.cz/. Zatím jsou zde informace o dvou táborech – muzikantském a letním tvořivém. Zúčastnit se tábora jako praktikant či vedoucí můžete tak, že kontaktujete pobočku YMCA.

Křesťanské sdružení mladých lidí YMCA pořádá každoročně přibližně sto táborů. Třicet jedna poboček této společnosti má možnost, ale ne povinnost, zveřejnit nabídku svých akcí na http://www.ymca.cz//. Zatím jsou zde informace o dvou táborech – muzikantském a letním tvořivém.

Zúčastnit se tábora jako praktikant či vedoucí můžete tak, že kontaktujete pobočku YMCA – adresy a telefony jsou uvedeny na www stránkách pod odkazem „kontakty“.

Odměňování nebo neodměňování praktikantů a vedoucích na táborech je věcí poboček YMCA. Jak nám sdělil Jaroslav Vojta, sekretář pro vnitřní věci YMCA, požadavkem na praktikanta nebo vedoucího je, aby byl zapálen pro danou věc. Zkušenosti s tábory jsou samozřejmě výhodou. Striktní kritéria platí pouze pro hlavního vedoucího tábora, který musí absolvovat školení u organizace akreditované českým ministerstvem školství.

Mohlo by tě zajímat: