Docela krátce, i když by to mohlo být ještě kratší

23. 4. 2006 | | Nezařazené

Nově akreditovaný předmět ALK101, vyučovaný v učebně NAT111, bude patrně v systému „eurokrediťák“ zrušen. Naopak nový předmět chystá FNH. Po necelém roce se VŠE odhodlala k další megalomanské investiční akci. Pod pokryteckým názvem „Škola sobě“ začala budovat Pekelnou budovu. Jeden z nejslavnějších studentů školy Pony Pavlíček se opět zapsal do Guinessovy knihy rekordů. Stal se nejmladším Čechem, který se stal profesorem.

Nově akreditovaný předmět ALK101, vyučovaný v učebně NAT111, bude patrně v systému „eurokrediťák“ zrušen. Požadavky na průběžnou práci kurz splňuje, nepodařilo se však vymyslet vhodný ident. Mimo jiné proto, že předmět chtějí vyučovat všechny fakulty pro všechny ostatní fakulty.

Naopak nový předmět chystá FNH. Kurz 5HN_1 bude součástí nového celoškolského základu a bude jej vyučovat výhradně pátá fakulta. Ta tak nebude muset propouštět a konečně jí do výuky takto zásadního předmětu nebude nikdo kecat. Zatím není jasný název předmětu, shoda panuje v tom, že by v něm mělo figurovat slovo Ekonomie. Spory se vedou o tom, jestli by tam dále měl být pták, chřipka nebo krize. Ne všichni opeřenci jsou totiž s katedrou za dobře a jiní už dostali z krize FNH chřipku.

Po necelém roce se VŠE odhodlala k další megalomanské investiční akci. Pod pokryteckým názvem „Škola sobě“ začala budovat Pekelnou budovu. Určitě se ušetří na projektu, protože stavba bude zrcadlovým obrazem Rajské budovy. V jejím suterénu se již mělo začít pracovat, zjistilo se však, že do Rajské zatéká. „Nechceme tam ani kapku vody,“ vysvětluje profesor Belzekup, prolucifer pro rozkol a dluhy. Základy pro novou budovu tak zatím tvoří jen indexy studentů vyhozených ze školy, nepřijaté bakalářské a diplomové práce. „Až přestane pršet, na tomhle matroši to postavíme raz dva,“ šibalsky se usmívá Belzekup.

Jeden z nejslavnějších studentů školy Pony Pavlíček se opět zapsal do Guinessovy knihy rekordů. Stal se nejmladším Čechem, který se stal profesorem. (I když jenom čestným a navíc kdesi Méchiku.) Místní akademiky rovněž přesvědčil že Ing. + Mgr. = Dr. Díky, Pony, jsme na Tebe hrdí!

Ekologické lobby slavilo na VŠE úspěch. Škola vyřadila starý parní výtah na uhlí, kde si navíc studenti museli topit sami. Ten nový, zaručeně neporuchový, funguje na bioplyn. Jeho zásoby jsou na škole takřka nevyčerpatelné. Hlavním zdrojem jsou skladované studentské práce obsahující mozkové splašky produkující neuvěřitelné množství přírodního plynu. Ve špičkách pak výkyvy vyrovnávají studenti, proto nyní i Everest vaří mnohem častěji bioplynově bohatá jídla. Jako mimosemestrální předmět za něj lze dostat také prd evropských kreditů, což se nezapisuje do indexu, ale přímo na prdel studenta.

Mohlo by tě zajímat: