Ekonomku znovu zaplaví veletrh Šance. Týdenní přehled akcí

14. 10. 2018 | | Studentský život Veletrh Šance

Ačkoli je podzim v plném proudu, nemusíte se během sychravých dní schovávat doma pod dekou. I v pátém týdnu můžete navštívit spoustu zajímavých akcí jako například tradiční veletrh Šance, přednášky zaměřené na IT od spolku 4FIS nebo hokejový zápas HC Ekonom. Na své si přijdou také milovníci cestování a dobrého jídla.

Úterý 16.10.

átriu Rajské budovy a v Nové budově se bude až do čtvrtka konat tradiční třídenní Veletrh pracovních příležitostí Šance. Kromě vystavujících firem bude připraven i doprovodní program. Akce bude probíhat vždy od 10 do 16:30.

Spolek 4FIS si na úterý přirpavil workshop na téma kybernetická bezpečnost. Celá akce se bude konat v budově Accenture v Holešovicích od 18:00.

Přijďte podpořit hokejisty ekonomky z HC Ekonom v zápase proti TJ Bohemians Praha. Zápas se odehraje v Malé sportovní hale na Výstavišti Holešovice od 21:45.

Středa 17.10.

Zajímá vás cestování po stepích střední Asie? Tak si nenechte ujít cestovatelskou přednášku s názvem Kyrgyzstán: Trochu jiný mainstream“. Akce se bude konat ve VNITROBLOCKu na Holešovicích od 17:30.

Čtvrtek 18.10.

Studentský spolek 4FIS pro vás připravil v tomhle týdnu ještě jednu akci, přednášku s názvem Kodeky a multimédia“. Na přednášce se dozvíte více o práci s různými formáty multimediálních souborů. Konat se bude od 18:00 SB 335.

Pokud se chcete inspirovat novými možnostmi cestování, navštivte cestovatelskou minikonferenci s názvem Zažij cestu jinak“. Od 19:45 vám 6 přednášejících představí své oblíbené a zcela odlišné možnosti, jak procestovat svět. Akce se bude konat v Likešově aule.

Sobota 20.10.

Zajímá vás svět kávy a chcete se o tomhle lahodném nápoji dozvědět něco víc? Navštivte tedy Prague coffee festival, který se bude až do neděle konat na Pražské tržnici.

Kromě kávy určitě oceníte možnost zajít na dobrý oběd na Smíchovskou náplavku, na které bude od 10:00 do 18:00 probíhat kulinářská akce Husobraní“.

Neděle 21.10.

Pokud vás však víc než káva a jídlo zajímá míchání nápojů, přijďte na akci s názvem Prague bar show 2018, která se bude až do pondělí konat v kulturním centru Pragovka ve Vysočanech.  

 

Mohlo by tě zajímat: