Ekonomové hledají svého krále a miss na Pražský Majáles

19. 2. 2016 | | Studentský život Majáles

Volba krále a miss Pražského Majálesu se stala tradicí studentského festivalu. Ekonomové si své zástupce zvolí 1. března v El Magicu. Zájemci se stále mohou přihlašovat.

„Hledáme odvážného, kreativního krále s postřehem, který umí a nebojí se mluvit. Misska musí být chytrá, krásná, loajální ke svému králi. Bude ho doprovázet na všech budoucích reprezentačních akcích,“ popisuje vhodné kandidáty organizátor Davide Vitale. Ekonomové si svou královskou dvojici vyberou na Královské party 1. března od 20.00 v klubu El Magico. O tom, kdo nakonec usedne na trůn ekonomky, rozhodne přítomné publikum a porota. O zábavu v průběhu večera se postará DJ LuckyD. Zájemci mohou posílat své přihlášky do 22. února na e-mail: studentiprovse@gmail.com.

Král a Miss VŠE - debata

Lístky na Majáles si mohou příznivci festivalu zakoupit v síti Vysoké školy ekonomické v Kantýně Deštník, Kavárně Rajská budova, Večerce Vltava a Večerce Jarov D. Do 18. dubna stojí vstupenka 399 Kč pro členy klubu a 420 Kč pro veřejnost. Zakoupením lístků na těchto prodejních místech lze podpořit organizátory z VŠE, kteří poté mohou lepší VŠEzónu na Majálesu.

Všechny aktuality ohledně volby a celého Majálesu mohou zájemci sledovat na facebooku VŠE na Majáles. Akce je každoročním projektem spolku Studenti pro VŠE, který se věnuje zapojení ekonomky do studentských oslav Pražského Majálesu. Zapojit se může každý aktivní student VŠE, který se nebojí podílet se na největším pražském festivalu.

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: