Filmáč vítězí na plné čáře

18. 10. 2002 | | Studentský život

Z podnětu rektorky VŠE uspořádal Studentský list na konci minulého školního roku anketu o nejoblíbenější studentskou aktivitu. Vítězem se stal Filmový klub, na druhém místě skončil Studentský list a s odstupem následoval AIESEC. Anketní lístek byl zveřejněn v květnovém vydání Studentského listu, elektronický formulář byl též k dispozici na https://www.ilist.vse.cz/.

Z podnětu rektorky VŠE uspořádal Studentský list na konci minulého školního roku anketu o nejoblíbenější studentskou aktivitu. Vítězem se stal Filmový klub, na druhém místě skončil Studentský list a s odstupem následoval AIESEC. Anketní lístek byl zveřejněn v květnovém vydání Studentského listu, elektronický formulář byl též k dispozici na iLISTu.

Původním záměrem bylo vyhodnotit nejlepší krátkodobé studentské aktivity, bohužel se nesešel dostatečný počet kandidátů. Rozsah ankety byl z tohoto důvodu rozšířen na všechny studentské akce. Na nejvyšších příčkách se umístily aktivity, které se týkají velkého počtu studentů a jsou mediálně známé. Poměrně překvapivě se Obrazárna VŠE umístila až na šestém místě, naopak Gales předstihl Šachový klub i spolek křesťanů. Podrobné výsledky s počty hlasů jsou vyobrazené v tabulce.

Medailové pozice byly oceněny mimořádným stipendiem. Za Filmový klub převzala ocenění z rukou rektorky Zuzka Kameníková na Akademickém plénu, konaném 27. září. Finanční odměnu spjatou s oceněním se rozhodla redakce Studentského listu věnovat na konto Nadace pro transplantaci kostní dřeně.

Filmový klub – 346 hlasů

Studentský list – 306 hlasů

AIESEC – 91 hlas

Buddy systém – 77 hlasů

Musica Oeconomica Pragensae, smíšený sbor – 69 hlasů

Obrazárna VŠE – 49 hlasů

Běh do schodů – 48 hlasů

Taneční na VŠE – 33 hlasy

cestovatelské přednášky (bez ohledu na pořadatele) – 33 hlasy

přednášky Mladých sociálních demokratů – 30 hlasů

Fotoklub Kyklop – 20 hlasů

Musica Oeconomica Pragensae, komorní orchestr – 20 hlasů

Gales – 17 hlasů

Šachový klub – 14 hlasů

Křesťané – 14 hlasů

přednášky Mladých konzervativců – 13 hlasů

Piškvorkiáda – 10 hlasů

AEGEE – 7 hlasů

přednášky Oikos – 6 hlasů

Musica Oeconomica Pragensae, jazzová sekce – 5 hlasů

literární spolek Papyrus – 0 hlasů

Mohlo by tě zajímat: