Guru Music Club

6. 2. 2004 | | Nezařazené

Hledáte-li „kůl“ místo pro odreagování nedaleko školy, zbystřete svou pozornost! Guru Music Club najdete zhruba pět minut od zastávky Lipanská. Po vstupu jsem si připadal trochu podobně jako v Paláci Akropolis, kde se kvůli jeho spletitosti pravidelně ztrácím. Guru je ale podstatně menší, orientace je tu proto přece jen trochu snadnější.

Rokycanova 29, Praha 3-Žižkov

Hledáte-li „kůl“ místo pro odreagování nedaleko školy, zbystřete svou pozornost! Guru Music Club najdete zhruba pět minut od zastávky Lipanská.

Po vstupu jsem si připadal trochu podobně jako v Paláci Akropolis, kde se kvůli jeho spletitosti pravidelně ztrácím. Guru je ale podstatně menší, orientace je tu proto přece jen trochu snadnější. Jednou chodbou se propletete kolem výherních automatů do kavárny (dle materiálů na webu avantgardní). Jiná chodba vás zavede do sklepních prostor, kde se nachází klub.

Ale zpět do kavárny. Nevím, nakolik je avantgardní, ale určitě je velmi příjemná. Neomítnuté stěny s všemožnou výzdobou a výrazné stropní klenby působí útulně a přívětivě. Rozvalovat se můžete na měkkých gaučích. Obsluha dorazí rychle, není nutné chodit k baru. Ceny jsou rozumné, Plzeň za 27, vše ostatní také dostupné. Prostor není příliš zakouřený, občas odněkud zavoní travička. Atmosféru dotváří hudba všech možných žánrů. Kdo se nudí, může využít videoklipový jukebox či si jít zahrát fotbálek.

Sejdete-li chodbou kolem celkem čistých a udržovaných toalet dolů, ocitnete se v klubu. Prostory jsou pro něj jak dělané. Z balkónků shlížíte na taneční parket, který je bohužel z velké části zaplněn stoly a křesly. Vpravo od parketu další prostory k posezení. V klubu se po dnech střídají DJs, na které je většinou vstup zdarma, s kapelami. Za ty zaplatíte maximálně 50 kaček. Při naší úterní návštěvě byl klub poloprázdný, o víkendu ale situace pravděpodobně vypadá jinak. Komu by se nelíbila hudba mistra DJe, který na parket hledí ze své klece téměr u stropu, může se pokusit vyplodit něco hodnotnějšího na piano, které je k dispozici. Naše vánoční koledy v říjnu bohužel nikoho nezaujaly.

Klub hodnotím velmi pozitivně. Kdo je líný trmácet se někam daleko od školy, pro toho je Guru přímo ideálním tipem na pohodově strávenou noc.

Stránky klubu: http://www.guru.wz.cz/

Mohlo by tě zajímat: