Hororskop na zkouškové období

24. 12. 2005 | | Nezařazené

Beran (21.3. až 20.4.)
Berani berani doc. Docenti vás nemají rádi a srážka s nimi bude u zkoušky tvrdá. Nechcete-li být černou ovcí rodiny, hlašte se jedině k profesorům!

Beran (21.3. až 20.4.)
Berani berani doc. Docenti vás nemají rádi a srážka s nimi bude u zkoušky tvrdá. Nechcete-li být černou ovcí rodiny, hlašte se jedině k profesorům!

Býk (21.4. až 21.5.)
Opatrně na zkoušku, ať vám na náledí neuklouznou kopýtka. To byste pak šli na opravdovou porážku a vaši úspěšnější kolegové by si na vás pochutnali v Everestu.

Blíženci (22.5. až 21.6.)
Čím blíže máte k „nevyhověl“, tím blíže buďte ke svému zkoušejícímu. Jen si předem ověřte jeho orientaci. Třeba je na jih. Do teplých krajin.

Rak (22.6. až 22.7.)
Na poslední zkoušce potkáte děsně sexy račí protějšek. Nepodceňte přípravu – mějte čisté uši a hlavně žádnou špínu za klepety.

Lev (23.7. až 22.8.)
Zkroťte svou hřívu i temperament. Pokud budete příliš rozevlátí, zapšklý plešatý zkoušející to nepřekousne.

Panna (23.8. až 22.9.)
Pokud jste ještě panna, nemáte na téhle škole co dělat. Pokud jste panna a ještě k tomu panic, tak už tuplem ne. Na zkoušky ani nechoďte.

Váhy (23.9. až 23.10.)
Když na jedné vaší misce leží Gólmanova Ekonomie a na druhé hrstka vašich znalostí, zapůsobí jedině image, outfit a design vašeho ksichtu. Spravedlnost na téhle škole není tak úplně slepá.

Štír (24.10. až 22.11.)
U zkoušky si odpusťte jedovatá popíchnutí a ocásek stáhněte mezi nohy. Naopak u testu ho vytáhněte a omamte své kolegy. Zejména panny tím vyřadíte na čas ze hry.

Střelec (23.11. až 21.12.)
Neodjížděj studovat do zahraničí. Mají tam detekční rámy, takže zbraň jen tak neproneseš. U nás vám nic nebrání argumentovat na zkoušce kulometem.

Kozoroh (22.12. až 20.1.)
Kdyby čert na kozorohu jezdil, nedávejte najevo, že jste dutí. I pokud jste nadmutí jako koza, dměte pýchou na to málo, co umíte. Třeba vám to někdo uvěří.

Vodnář (21.1. až 20.2.)
Tak dlouho se chodí s indexem ke zkoušce, až vás zkoušející přetrhne. Raději se naučte vařit z vody.

Ryby (21.2. až 20.3.)
Zkouškové období je obdobím tření. Díky hladině endorfinů vyvolané intenzivními třecími pohyby úspěšně proplavete nástrahami zkouškového. Jen bacha na rybožravé zkoušející, kterým o Vánocích zachutnal kolega kapr.

Mohlo by tě zajímat: