H.O.S.I.P.A. – Hodně Objektivní Systém Informací Pivních Analytiků

7. 4. 2000 | | Nezařazené

Tuto novou rubriku jsme se rozhodli zavést vzhledem ke skutečnosti, že studenti patří vedle důchodců a manuálně pracujících k početné sociální skupině, která se vyznačuje vysokou mírou výskytu v gastronomických zařízeních nižší cenové kategorie. Jak již vyplývá z názvu, naší snahou je zmapovat situaci v restauračních provozovnách s mírnými cenami, které se nacházejí v pěším dosahu od VŠE, t.j. na území pivního království Žižkov.

Tuto novou rubriku jsme se rozhodli zavést vzhledem ke skutečnosti, že studenti patří vedle důchodců a manuálně pracujících k početné sociální skupině, která se vyznačuje vysokou mírou výskytu v gastronomických zařízeních nižší cenové kategorie. Jak již vyplývá z názvu, naší snahou je zmapovat situaci v restauračních provozovnách s mírnými cenami, které se nacházejí v pěším dosahu od VŠE, t.j. na území pivního království Žižkov. Předesíláme, že se nebudeme zabývat bary, vinárnami, kluby či dražšími restauracemi.

V příštích číslech budete na těchto místech vždy nacházet recenze na 2 hospůdky. Více se bohužel do jednoho čísla nevejde a mimoto musíme brát ohled i na naši ratingovou komisi, která by při své činnosti měla udržet nejen tužku, ale i vysokou soustředěnost.

Mohlo by tě zajímat: