Velmi, velmi krátce

28. 9. 2005 | | Nezařazené

Studenti, kteří od září nebudou mít nárok na ubytování na koleji, se mohou hlásit v recepci Hotelu Hilton, Pobřežní 1, Praha 8. Nová kritéria pro přidělování kolejí mají zohlednit průměrnou hladinu
alkoholu v krvi uchazeče. Problémový výtah ve Staré budově nahradí o poznání bezpečnější páternoster.

Studenti, kteří od září nebudou mít nárok na ubytování na koleji, se mohou hlásit v recepci Hotelu Hilton, Pobřežní 1, Praha 8. Jedna noc vyjde studenta na 60 korun, zbytek bude na základě nového stipendijního řádu hrazen přímo rektorkou docent Burčákovou.

Nová kritéria pro přidělování kolejí mají zohlednit průměrnou hladinu
alkoholu v krvi uchazeče. V podzimním semestru budou notorici zvýhodněni tím, že přednostně dostanou pokoje v přízemí. Umrzlý student znamená pro školu odliv dotací.

Studenti, kteří navštěvovali kurzy práva některého z dvojice Student – Duch, známé též jako „Velcí dávači“, se mají dostavit na prohlídku k MUDr. Víchové na Jarov. Přijdou nalačno a s sebou si přinesou polední moč – dávač dává nemoc.

Studenti, kteří se upsali na bakalářskou zkoušku z práva na 16., 18., 19. a 23. října, na místnost jm276 (zkoušející JUDr. Marie Čočková), nechť se dostaví nejpozději 9 dní před zkouškou na očkování proti vzteklině do zdravotního střediska na koleji Sázava.

Problémový výtah ve Staré budově nahradí o poznání bezpečnější páternoster. Kvestor Mříž už se s kardinálem Plkem domluvil. „Pátera Nostera okamžitě uvolním pro boží službu na VŠE,“ nechal se slyšet Plk. „Stejně nám tu u sv. Víta lítal akorát nahoru a dolů.“

Mimosemestrální kurz v angličtině „Crisis management on Timing of Royal Weddings“ se konat bude. Povedou hostující vyučující Charles the Prince a Camilla Parker-Bowles. Zatím ale vůbec netuší, kdy na to budou mít čas.

První tři finalisté ze soutěže Rooseveltka hledá superstar doplní sedmici nejlepších Česko hledá superstar. S programovým ředitelem Obnova TV to domluvila Hanička z baru na RK v koprodukci s Páájíínkem.

Sčítání studentů VŠE proběhne v druhém týdnu výuky. Zápočty rozdává studentský tajemník Pony Pavlíček. Každý, kdo přijde, dostane. Sčítání organizuje výměnný profesor z Číny hostující na katedře statistiky. Prý je schopen spočítat 15 tisíc studentů na prstech jedné ruky.

Na celé VŠE proběhne během prázdnin výměna lina. Celou akci zajišťuje z grantu rektorky firma PWC. Mluvčí Lena Líná si zakázku pochvaluje: „Lino, to je přesně naše parketa.“

Katedra manažerského účetnictví má hostujícího vyučujícího z Katedry mnohoženského účetnictví Univerzity v Rijádu. Zaměřuje se na problematiku napjatého rozpočtu domácnosti, diplomacii v meziženských stycích a financování mateřských společností.

Zpozdila se kolaudace Pekelné budovy, protože Malta nebyla dost Kyprá. Studenti mají nosit vajíčka. Studenti sobě Skládejte před kanceláří studentského tajemníka Ponyho Pavlíčka, který si už na vejce připravil speciální plata.

Mohlo by tě zajímat: