MBA program Fakulty podnikohospodářské získal prestižní mezinárodní akreditaci AMBA

3. 3. 2021 | | Zprávy ze školy AMBA akreditace MBA FPH

Fakulta podnikohospodářská (FPH) je nově držitelem prestižní akreditace AMBA, která byla udělena fakultnímu studijnímu programu MBA organizovanému Mezinárodní školou podnikání při FPH. Vedení fakulty o tom dnes informovalo prostřednictvím jejích webových stránek. Akreditaci, kterou celosvětově disponuje jen 286 byznys škol, získala fakulta na tři roky a stala se tak první a jedinou fakultou s danou akreditací v České republice.

Akreditace AMBA patří mezi nejvýznamnější světové akreditace v oblasti MBA studia. Vydává ji akreditační orgán mezinárodní organizace Association of MBAs, která byla založena ve Velké Británii v roce 1967. AMBA je celosvětovým standardem pro všechny MBA, DBA a magisterské programy a v současné době akredituje programy 2 % nejlepších byznys škol ve více než 75 zemích.

FPH patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější a nejlépe hodnocené business fakulty v regionu střední a východní Evropy. Jako jediná v České republice je držitelkou prestižní mezinárodní akreditace EQUIS. Novou akreditaci AMBA získala fakulta na základě ročního akreditačního procesu a hodnocení mezinárodní akreditační komise na období let 2021-2024. Zařadila se tím po bok světových univerzit jako University of St. Gallen či HEC Paris.

Foto: seekvectorlogo.com

Mohlo by tě zajímat: