Nad Vikorkou

7. 4. 2000 | | Nezařazené

Hospůdka Nad Viktorkou vás uvítá stylovým interiérem, který ji odlišuje od ostatních hospod téže kategorie. Návštěvu vám zpříjemní i hudební kulisa, která nenásilně dokresluje celkový dojem. Přes den je tu volno a můžete si tak v klidu vychutnat oběd, během kterého platí zákaz kouření. Jinak je však hospůdka vhodná spíše na pivko než na jídlo.

Nad Viktorkou, Bořivojova 79, Po-Pá 11.30-01.00, So-Ne 12.00-01.00.

V dnešním úvodním výzkumu se výjimečně zaměříme pouze na jednu hospůdku. První výzkum jsme zahájili v ulici Bořivojova. Tato Žižkovská Broadway, jinak dosti klidná ulice, oplývá spoustou zajímavostí. Například je jednou z mála ulic horního Žižkova, která není pojmenována po českém panovníkovi, ale po známé komiksové postavě. Hlavním rysem je však počet výčepů, barů a putyk, který se zde blíží ke dvěma desítkám. Na každých 50 metrů tak připadá jedna alkoholická osvěžovna a není divu, že se tato ulice stává častým místem konání různých pivních maratonů.

Hospůdka Nad Viktorkou vás uvítá stylovým interiérem, který ji odlišuje od ostatních hospod téže kategorie. Návštěvu vám zpříjemní i hudební kulisa, která nenásilně dokresluje celkový dojem. Přes den je tu volno a můžete si tak v klidu vychutnat oběd, během kterého platí zákaz kouření. Jinak je však hospůdka vhodná spíše na pivko než na jídlo. S nadcházejícím jarem zajisté oceníte zahrádku, za špatného počasí pak salonek, kde si můžete zahrát kulečník nebo šipky za 50 Kč/hod.

Hodnocení

Obsluha 4

Ceny 4

Prostředí 4

Kvalita stravy 3,5

Čistota4

WC 2,5

Poloha 4,5

Pivo:

Gambrinus 10 – 13,60 Kč

Plzeň 12 – 19,60 Kč

chuť: dobrá

míra: dobrá

Mohlo by tě zajímat: