Ohlédnutí za Reprezentačním plesem VŠE

12. 12. 2019 | | Studentský život, Zprávy ze školy IMG-0002

Dne 4. prosince proběhl v Lucerně již desátý ročník Reprezentačního plesu Vysoké školy ekonomické v Praze.  Návštěvníci plesu oblékli černobílé šaty, protože právě Black & White bylo letošním tématem. První cenu za účast v soutěži Talent VŠE si odnesli pole tanečníci a Sportovce VŠE vyhrála vodní slalomářka.

Ples slavnostně zahájila rektorka Hana Machková úvodním slovem. Pro účastníky byl připraven hned dvojí program – jeden ve velkém sále a druhý v Music baru Lucerny. Účastníci plesu se mohli občerstvit speciálním míchaným nápojem „drink VŠE“, který nesl barvy školy, nebo se nechat vyfotografovat hned ve dvou fotokoutcích.Ve Velkém sálu se po úvodním slovu rektorky rozezněl Orchestr VŠE, který vybízel páry k tanci tradičního valčíku. Po orchestru hrála kapela Big band Vladislava Brože, která doprovázela tanečníky na parketu po celou dobu plesu.

Ještě před půlnocí byli vyhlášeni finalisté Talentu VŠE a nejlepší sportovci VŠE za rok 2019. První místo v talentové soutěži obsadili pole tanečníci Kateřina Romanová a Daniel Kraval z Fakulty managementu. Další místa obsadili zpěvačka, hudebníci a další dva tanečníci. V rámci vyhlášení sportovní soutěže byla prvním místem oceněna vodní slalomářka Amálie Hilgertová z Fakulty mezinárodních vztahů, další příčky obsadili taekwondista a lukostřelkyně. Výherci obdrželi hodnotné peněžité ceny od významných sponzorů jako je třeba Česká spořitelna. Přesně o půlnoci proběhlo půlnoční vystoupení VŠE CREW a na závěr přišlo malé překvapení od moderátora Martina Reye, který zahrál na flétnu. Program na Velkém sále končil v 1:30.

Program v Music baru byl naopak o mnoho delší než ve Velkém sálem mohlo se tam tančit až do 5. hodiny ranní. Taneční hudba byla proložena koncertem vítězné kapely v Soutěži kapel VŠE 2019 s názvem Oscar Mike.

Mohlo by tě zajímat: