Potřebujete koupit či prodat učebnice? Nezmeškejte Burzu učebnic

18. 9. 2015 | | Prvácké číslo, Zprávy ze školy 7027-450

Pokud stále sháníte učebnice a skripta, najdete vše na jednom místě na Burze učebnic. Akce se bude konat na Jižním Městě od 29. září do 1. října a k dostání by tu mělo být až 3500 knih. Zároveň jde o možnost, jak se nepotřebných skript zbavit. Od minulého roku je lze navíc prodat i na Žižkově.

Organizátoři Burzy budou knihy vykupovat 24. a 25. října od devíti hodin ráno, tradičně na Jižáku za bufetem, ale i v prostoru šatny u menzy v Rajské budově na Žižkově. Šanci prodat knihy dostanou studenti i 29. října na Jižáku, do třinácté hodiny. Od patnácti tam už začíná první prodejní den – ale pouze pro registrované VIP studenty. Následné dva dny budou knihy dostupné všem.

VIP program zahrnuje i jiné výhody. Za poplatek 70 korun na celý rok není nutné při placení čekat v řadě, členům navíc výplata za prodané knihy dorazí přednostně. Registrovat se dá online i na místě.

Provize za prodej učebnic činí deset procent z konečné ceny. Peníze si lze vyzvednout na Jižním Městě pátého a šestého října. Kromě toho si je mohou studenti nechat zaslat na účet. Pokud knihy stály více než stovku, zaplatí prodejce za tuto službu deset korun. V případě, že si knihy nikdo nekoupí, budou automaticky uloženy ve školním skladu a na prodej se dostanou na příští Burze. Podrobnější informaci o blížící se akci jsou k dispozici na portálu MojeSkripta.cz.

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: