Prezentace zahraničních univerzit

10. 11. 2004 | | Nezařazené

ESN VŠE Praha – Buddy System Vás ve spolupráci s Oddělením zahraničních styků VŠE zve na prezentace zahraničních univerzit. Zahraniční studenti pobývající tento semestr na VŠE vám představí své město a svou domovskou univerzitu a zodpoví Vaše dotazy. Pokud není uvedeno jinak, je prezentace v angličtině. Akce je určena pro všechny, kteří se chtějí dozvědět, jak se studuje v jiných zemích, zejména pak pro studenty, kteří uvažují o studiu v zahraničí.

ESN VŠE Praha – Buddy System Vás ve spolupráci s Oddělením zahraničních styků VŠE zve na prezentace zahraničních univerzit, které proběhnou v následujících termínech:

čtvrtek 11. 11. 2004, 18.00 hodin, posluchárna C

úterý 16. 11. 2004, 19.30 hodin, posluchárna C

čtvrtek 18. 11. 2004, 18.00 hodin, posluchárna C

(prezentace budou ve francouzštině a češtině, příp. angličtině)

čtvrtek 25. 11. 2004, 18.00 hodin, posluchárna C

Na každé prezentaci Vám zahraniční studenti studující tento semestr na VŠE představí své město a svou domovskou univerzitu a zodpoví Vaše dotazy. Pokud není uvedeno jinak, je prezentace v angličtině.

Prezentace jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí dozvědět, jak se studuje v jiných zemích, zejména pak pro studenty, kteří uvažují o studiu v zahraničí.

Další prezentace budou oznámeny později, dle zájmu zahraničních studentů, na http://buddy.vse.cz/ a nástěnce Buddy Systemu (mezi 2. a 3. patrem Staré budovy).

Mohlo by tě zajímat: