Registrujte se do soutěže Startup VŠE. Nově mají možnost i absolventi

30. 3. 2022 | | Studentský život, Zprávy ze školy Startup VŠE

Před týdnem odstartovala registrace do druhého ročníku soutěže Startup VŠE. Ambiciózní a kreativní studenti i absolventi Vysoké školy ekonomické (VŠE) tak můžou představit své podnikatelské plány a soutěžit o titul a odměnu v hodnotě až 50 000 Kč.

Vzhledem k velké oblíbenosti a vysoké účasti v předešlém kole se i letos Katedra podnikání ve spolupráci s akcelerátorem XPORT VŠE rozhodli uspořádat soutěž o nejlepší podnikatelský projekt. Inovativní týmy i jednotlivci mají možnost odprezentovat své nápady zástupcům školy, odborníkům z businessu a investorům hned ve dvou kategoriích – studentský startup a absolventský startup.

Přihlašovací formulář bude otevřen až do 14. 4. 2022, 23:30. Do soutěže se mohou přihlásit jak již fungující studentské firmy, tak i studenti s propracovaným nápadem, pokud splňují následující kritéria: inovativnost, přesvědčivý business model a potenciál růstu. Jejich splnění a realizovatelnost si organizátoři ověří formulářem s doprovodnými dotazy.

Ty nejzajímavější projekty pak dostanou příležitost nadchnout porotu pro své jedinečné nápady během galavečera, který se bude konat 10. 5. 2022 od 16:15. Nejlepší startup obdrží prestižní titul Startup VŠE a mezi nejambicióznější bude rozdělena odměna ve výši 50 000 Kč. Jak výherní, tak i ostatní týmy mají na akci jedinečnou šanci zapůsobit na potenciální investory.

Pokud máte jasnou vizi, odhodlání a velkou dávku nadšení, je tato soutěž právě pro vás. Možná to bude odrazový můstek k rozjezdu vašeho prvního podnikání.

Foto: Startup VŠE

Mohlo by tě zajímat: