Rekonstrukce Staré budovy omezí provoz počítačových učeben i tělocvičny

19. 9. 2015 | | Studentský život, Zprávy ze školy 2651-450

Opravy Staré budovy probíhají v etapách. V prvních dvou týdnech výuky bude na Žižkově zavřená tělocvična, velkou počítačovou studovnu SB18 nahradí dvě menší učebny SB18 a SB19.

 

V nadcházejícím semestru bude uzavřeno počítačové křídlo třetího patra, ve zkouškovém období se rekonstrukce přesune do druhého patra a oprava prvního patra je v plánu na letní semestr 2015/16. V e-mailu studentům a zaměstnancům to uvádí kvestor Libor Svoboda.

První dva týdny výuky nebude v provozu tělocvična. Náhradní místo výuky studentům určí jejich vyučující. Další změny jsou spíše drobnější a navíc už s nimi počítá rozvrh. Výuka z počítačových učeben ve třetím patře se přesouvá do učeben SB18 a SB19, učebnu SB127 nahradí místnost SB210, která dříve sloužil k zápůjčkám audiovizuální techniky. Oddělení audiovizuální techniky se naopak stěhuje do SB127.

IT služby a servis kolem karet ISIC se přestěhovaly v na recepci knihovny. Přehled všech změn najdete ve své školní e-mailové schránce, případně v tomto dokumentu.

Více o plánované rekonstrukci si můžete přečíst v článku, který vyšel v květnovém čísle iListu.

Čtěte také:

Mohlo by tě zajímat: