Rektorka VŠE: Přemýšlím, že budu znovu kandidovat

25. 10. 2016 | | 6FTalks, Zprávy ze školy Hana Machková

První díl nového pořadu 6FTalks je tady. Založila ho redaktorka iListu Alice Stejskalová (Národohospodářská fakulta) spolu s hlavní koordinátorkou projektu Janou Kohoutovou (Fakulta mezinárodních vztahů). Hosté budou z řad studentů, absolventů a vyučujících.

Pořadem budou provázet čtyři moderátoři Alice Stejskalová, Jana Kohoutová, Radim Nigrin (Podnikohospodářská fakulta) a Michaela Váňová (Fakulta mezinárodních vztahů). S přípravou rozhovorů pomáhají dvě analytičky Klára Pustinová a Tereza Pičmanová (obě z Národohospodářské fakulty).  S výběrem hostů radí bývalá šéfredaktorka iListu Veronika Ptáčková (Fakulta informatiky a statistiky).

Celou produkci pořadu zajišťují studenti z Fovi prod. v čele s Karlem Ryplem (Podnikohospodářská fakulta), kterého doporučila Unie studentů VŠE. Všechna videa budou zveřejněna i na fanpage 6FTalks. Správu má na starosti Nikola Žítková, která celý online marketing a grafiku vede.

Pokud se vám tedy nápad líbí, podívejte se na první rozhovor s rektorkou Vysoké školy ekonomické v Praze Hanou Machkovou.

 

Mohlo by tě zajímat: