Startup festival již počtvrté na půdě VŠE

9. 10. 2019 | | Zprávy ze školy Startup festival (2)

Již tento pátek proběhne na půdě Vysoké školy ekonomické (VŠE) čtvrtý ročník Startup festivalu, který organizuje xPORT Bussines Accelerator. Jeho hlavní myšlenkou je propojit startupovou komunitu a představit úspěšné startupy a novinky na trhu veřejnosti a potenciálním zájemcům o práci ve startupu.

Startup festival se návštěvníkům ukáže v několika podobách. V atriu Rajské budovy se bude konat tradičně veletrh, na kterém se představí přes třicet, jak nových startupů zatím hledajících své místo mezi konkurencí, tak úspěšně se rozvíjejících byznysů. Naleznete mezi nimi známá jména jako Rohlik.cz, Google, Nestlé nebo Uniqway (společný projekt VŠE, ČVUT a ČZU, pozn. red.), ale také mnoho nováčků na trhu. Někteří z nich budují svoji kariéru právě v xPORTu, jako například Storyous, Tomikup.cz či Fox Games.

Kromě klasického veletrhu dostanou návštěvníci možnost navštívit mnoho zajímavých přednášek, workshopů a panelových diskusí. Prezentovanými tématy bude financování startupů, partnerství firem nebo zahraniční expanze. Dozvíte se, jak sestavit dokonalý marketingový plán, Marek Hrkal ze startupu Odprezentuj.cz vám vysvětlí, proč většina prezentací působí lépe než rohypnol a jak zlepšit své prezentační schopnosti, zástupci Rohlik.cz, Nestlé a SENS vám odhalí, jestli je ekologie firem pouze marketingový tah nebo jde o opravdové přesvědčení, a mnoho dalšího. Chybět nebudou ani osobní one2one konzultace s odborníky z různých odvětví, jako například konzultace životopisu, vytvoření byznys plánu nebo ochrana autorských práv.

Více informací naleznete na webové stránce festivalu nebo na facebookové události.

Mohlo by tě zajímat: