Studentská restaurace „Juve“

17. 1. 2000 | | Nezařazené

V areálu kolejí VŠE na Jarově se nachází sympatická hospůdka, kterou tamní studenti velmi dobře znají. Základní charakteristikou tohoto podniku jsou nízké ceny. To je důležité, neboť studenti nemají nikdy peněz nazbyt. Návštěva v této restauraci působí na mnohé jako ozdravný pobyt v lázních.

V areálu kolejí VŠE na Jarově se nachází sympatická hospůdka, kterou tamní studenti velmi dobře znají. Základní charakteristikou tohoto podniku jsou nízké ceny. To je důležité, neboť studenti nemají nikdy peněz nazbyt. Návštěva v této restauraci působí na mnohé jako ozdravný pobyt v lázních. Je to totiž místo, kde se zaručeně odreagujete od všedních i nevšedních problémů. K tomu všemu je ještě zapotřebí připočítat přátelskou a příjemnou obsluhu (tu obstarávají také studenti).

Pokud jste sportovně založení, pak vám Juve zaručuje vyžití i v tomto směru, je zde totiž fotbalové hřiště. Jedná se sice o fotbal stolní, ale po konzumaci alkoholu se i u tohoto sportu jistě zapotíte. Pro ty méně „pod vlivem„ a pro náročnější jsou zde šipky, velký hit poslední doby. No a pro ty, kteří si i ve stavu podnapilém troufají riskovat je připraven karambol.

V Juve se můžete i řádně nasytit. Kuchyně je v provozu až do půl jedenácté večer. Jídla jsou dobrá a nejsou drahá. Ceny jsou dvojité – do osmi večer jsou jídla levnější (smažený sýr 49,-Kč / 55,-Kč, čína 76,-Kč / 85,-Kč atd.). V nabídce nechybí ani tradiční „hospodské“ jídlo, utopenci (14,-Kč). Nejoblíbenější studentský nápoj, pivo, zde stojí 11,60 Kč a točí se Staropramen.

Záchody jsou také na slušné úrovni, nemusíte tedy mít strach z návštěvy oné místnosti.

Takže, pokud hledáte místo, kde bystě chtěli zapomenout na školu a stres, je pro vás Juve ideální variantou, lehce dostupným městskou dopravou (tramvaj číslo 9,16,1 zastávka Chmelnice). Jedinou podmínkou k návštěvě této restaurace je, že musíte být student/ka – alespoň tak musíte vypadat, jinak vás dovnitř nepustí.

Těsně před uzávěrkou jsme obdrželi zprávu, že restaurace Juve má být v průběhu letního semestru uzavřena. V příštím čísle přineseme další podrobnosti.

Mohlo by tě zajímat: