Týdenní přehled akcí: Festival Pražský piknik a promítání v letních kinech

7. 7. 2019 | | Studentský život 2017-11-16T10-45-35.232Z-IMG_0124

Další červencový týden se opět ponese v duchu letních kin, koncertů a festivalů. V pondělí se můžete těšit na další koncert Eda Sheerana a o víkendu doporučujeme navštívit festival pouliční kuchyně Pražský piknik.

Pondělí, 8. července

Začátek týdne přinese další zajímavé promítání v letním kině. Přijďte se podívat do Skautského institutu na jeden z nejúspěšnějších filmů, Forrest Gump. Vstupné vás vyjde jen na 70 korun. Nejlepší kvalitu obrazu a zvuku sice nečekejte, zažijete ale unikátní atmosféru, kterou Letní kino na pavlači nabízí.

Druhý koncert Eda Sheerana proběhne opět v areálu PVA EXPO Praha. Zpěvák je několikanásobným držitelem cen Grammy a BRIT Awards a na koncertě představí mimo známé skladby i své nové album.

Úterý, 9. července

Další promítání nabídne kino BIO OKO. Tentokrát se můžete přijít podívat na film Devadesátky, který zde bude mít veřejnou premiéru. Promítat se bude rovnou dvakrát, a to od 18:30 a 20:30. Cena vstupenky je 140 korun. Pokud s sebou ale donesete skateboard, lístek získáte za poloviční cenu.

Milovníci jógy mohou dorazit v 19:30 do Parukářky. Postačí vám jógová podložka nebo deka. Cena lekce je 150 korun.

Středa, 10. července

Oprášit si znalost angličtiny můžete přijít do Londoners – Sports Bar od 19:30. Akce potrvá tři hodiny a dorazit může kdokoliv nezávisle na dosažené jazykové úrovni. Více podrobností o akci na jdete na facebookové události.

Čtvrtek, 11. července

Ve čtvrtek můžete opět vybírat z bohaté nabídky promítaných filmů v letních kinech. Vybrat si můžete mezi filmem Střihoruký Edward, který začíná od 21:30 v Kasárně Karlín, a Ženy v běhu, které se budou promítat ve stejném čase v Letním kině Kamínka.

Sobota, 13. července

V sobotu opět proběhne již třetí ročník dvoudenního festivalu pouliční kuchyně Pražský piknik. Stejně jako každý rok vás čeká mnoho workshopů, happeningů a bohatý hudební program. Za vstupné od 10 do 18 hodin zaplatíte 50 korun, od 18 do 22 hodin pak 100 korun.

Film Tahle země není pro starý nabídne od 21:30 letní kino v Kasárně Karlín. Vstupenky vás vyjdou na 80 korun a můžete je zakoupit přes GoOut nebo před zahájením projekce přímo na místě. Prodej začíná jednu hodinu před začátkem filmu.

 

Mohlo by tě zajímat: