Univerzita třetího věku láká nové posluchače pomocí videospotu

22. 1. 2017 | | Zprávy ze školy Nepojmenovánonnn

Nejen registrace předmětů se blíží ke konci, ale i podávání přihlášek na Univerzitu třetího věku (U3V). Starší posluchači Vysoké školy ekonomické (VŠE) se mohou přihlašovat na letní semestr do 26. ledna. Vedení U3V se kromě pestré nabídky předmětů snaží nové studenty nalákat za pomoci videospotu, který zveřejnilo na svých webových stránkách.

Vzdělávání seniorů na VŠE má již dlouholetou  tradici a nabídka kurzů na nadcházející semestr jich obsahuje až sedmdesát. Cena kurzů se pohybuje od čtyř set do sedmi set korun za semestr. Za ty mimosemestrální pak posluchači zaplatí kolem tří set korun. Zájemci o studium mohou podávat přihlášky elektronicky, telefonicky či osobně v úředních hodinách. Následně uchazeč dostane přihlašovací údaje do integrovaného studijního informačního systému vysoké školy jako ostatní studenti, což je pro mnohé něco úplně nového.

Univerzita třetího věku se rozhodla podpořit svoji marketingovou strategii novým propagačním videem. V čele s ředitelem U3V Tomášem Kubálkem se snaží navnadit nové uchazeče na pořádané kurzy, které rozšíří posluchačům znalosti z mezinárodní politiky a diplomacie, dějin umění nebo cestovního ruchu.

Více informací o kurzech naleznou zájemci ZDE.

Foto: archiv U3V

Mohlo by tě zajímat: