V knihovně na Žižkově proběhne rekonstrukce. Během června omezí provoz

10. 5. 2017 | | Studentský život, Zprávy ze školy 25

Více studoven, odpočinkových míst a modernizace celého prostoru. Na to vše mohou studenti ekonomky těšit po rekonstrukci knihovny ve Staré budově na Žižkově, která odstartuje ve druhé polovině zkouškového období. Z tohoto důvodu je také během června připraven její omezený provoz. Od konce června se knihovna až do podzimu pak uzavře úplně.

Do 2. června bude v knihovně fungovat běžný provoz, včetně prodloužených střed, kdy je otevřeno až do 21 hodin. V pondělí 5. června se knihovna na jeden den zcela uzavře, a to kvůli na přípravě na zmiňovaný omezený provoz. Ve druhé polovině zkouškového období, tedy od 6. do 23. června si mohou studenti objednat knihy on-line, ať už se jedná o ty prezenční nebo krátkodobé. Objednávat se mohou na e-mailové adrese knihovna@vse.cz.

Veškeré knihy zamluvené v tomto období knihovna vydává na recepci. Během těchto necelých tří týdnů bude k dispozici také Klub knihovny přímo vedle recepce, který bude vyčleněný pro studijní účely. Vypůjčené knihy se mohou vracet do 25. září u prezenčních výpůjček, u těch krátkodobých pak do 2. října. Výpůjčky však mohou být individuálně prodlužovány podle aktuální situace.

Od 26. června se knihovna ve Staré budově uzavře úplně. Pokud se budou chtít posluchači do knihovny zaregistrovat, musí tak učinit nejpozději do 5. června. Později už nebude registrace externích uživatelů možná, a to až do data opětovného otevření knihovny během podzimu. Po celou dobu zkouškového období bude k dispozici knihovna na Jižním Městě v běžných otevíracích hodinách.

Foto: archiv Vysoké školy ekonomické

Mohlo by tě zajímat: