Vstupenky na Hokejovou Bitvu jsou v prodeji, přijďte podpořit VŠE již na pochod

31. 10. 2022 | | Studentský život Hokejová bitva 2021

Je tady znovu – snad největší univerzitní sportovní akce v hlavním městě, Hokejová Bitva, proběhne letos již pojedenácté, tentokrát ve čtvrtek 10. listopadu. Tradiční klání výběrů Vysoké školy ekonomické (VŠE), Univerzity Karlovy (UK), Českého vysokého učení technického (ČVUT) a České zemědělské univerzity (ČZU) bude jako obvykle hostit holešovická Sportovní hala Fortuna na Výstavišti Holešovice.

Tým ekonomky se pokusí vylepšit svoje loňské stříbrné umístění a rozhodně ho nebude čekat nic lehkého. Hned úvodní zápas bude totiž odvetou loňského finále. VŠE v něm vyzve UK, tedy úřadujícího šampiona Hokejové Bitvy a historicky nejúspěšnější tým, a to hlavně díky hráčům fakulty tělesné výchovy a sportu v jeho kádru. Úvodní buly tohoto utkání proběhne v 17:45, následovat bude duel mezi ČZU a ČVUT o hodinu a půl později.

Poražené celky úvodních utkání poputují do boje o bronzovou medaili ve 20:50. Vítězové se utkají ve finále, které by mělo začít ve 22:20. Vstupenky na akci lze zakoupit na půdě jednotlivých univerzit i online. Po skončení celé akce by měla následovat i afterparty, na rozdíl od posledního ročníku, kdy „hokejovka“ skončila právě ihned po finále.

Vloni pořádali studenti VŠE také historicky první pochod příznivců a letos tomu nebude jinak. Fanoušci naší školy se mohou sejít již v 16:00 na Letenské pláni a následně pospolu pokračovat právě do holešovické zimní arény. Událost je již na Facebooku, odkaz na ní naleznete zde. Pokud tedy toužíte prožít tuto skvělou akci naplno, cestou na stadion něco dobrého popít a připravit si hlasivky na podporu našich reprezentantů, není nic lepšího, než vyrazit na akci právě v doprovodu vašich spolužáků.

Hokejová Bitva je jedním z vůbec nejpopulárnějších studentských projektů a dává našincům možnost okusit podobnou atmosféru, jaká panuje například v USA během zápasů univerzitní ligy amerického fotbalu. Pokud tedy máte chuť prožít emocemi nabité odpoledne a pořádně si zafandit, není nic lepšího, než 10. listopadu vyrazit do Holešovic. Karlovku požene jako tradičně nabitý kotel fanoušků, pojďme jim tedy vypálit rybník jak v hledišti, tak na kluzišti!

Foto: Redakce iList

Mohlo by tě zajímat: