Vychází první letošní iList: bude o financích a stáhnete ho on-line

23. 3. 2020 | | Studentský život, Zprávy ze školy Březen 2020

Ani aktuální epidemie viru COVID-19 nás nezastavila, a proto opět tradičně a v plánovaném termínu vám přinášíme nové vydání časopisu iList, první v letním semestru i v tomto roce.

Jedné změně jsme se ale bohužel nevyhnuli. Vzhledem k mimořádnému stavu, který teď v České republice panuje, bohužel nemůžeme prodávat na našem obvyklém místě místě mezi menzami v Italské budově. To nás ale neodradilo.

Březnové číslo iListu tak prozatím najdete alespoň na Alza médiích a je potřeba dodat, že po obsahové stránce není ochuzené. Navíc je oproti normálnímu číslu levnější- stojí jen 15 Kč.

Jeho hlavním tématem jsou finance a investice a dozvíte se v něm (skoro) všechno, co s touto oblastí souvisí. Mimo jiné třeba to, jak to chodí na burze, nebo z komentáře Petra Solara z Klubu investorů, jak začít s investováním. Ti, které zajímá ekologie k tomu můžou přiřadit tipy na zelené investice.

Inspirovat se můžete  příběhy českých firem, které byly tak úspěšné, že přilákaly zahraniční investory, nebo si z našeho přehledu vybrat jeden z předmětů, které se touto oblastí zabývají.

Chybět nebudou ani tipy na to, jak ušetřit a zároveň také, jak si vybrat ten nejlepší účet v bance.

Vyzpovídali jsme miliardáře Karla Janečka, o tom, jaké závazky s sebou nesou peníze, nebo Emila Langera, co stojí za úspěchem jeho projektu BeruKroužky.

Na závěr se dočtete o Centru podnikatelské etiky, které nedávno vzniklo na Fakultě podnikohospodářské, a nechybí ani pravidelná křížovka o ceny.

Zkrátka věříme, že se vám nejnovější iList bude líbit a podaří se nám vás jeho prostřednictvím trochu rozptýlit. Přejeme příjemné čtení.

Foto: redakce iList

Mohlo by tě zajímat: