XT3

19. 8. 2004 | | Nezařazené

Již při otevření vchodových dveří narazíte na kouřovou clonu, která by se v případě nouze dala ubalit a opětovně vykouřit. Nos vás také rychle upozorní, že tabák není jediné, co tu zavání. První dvě hluboká nadechnutí a vaše čichové buňky rezignují na svou funkci. Ti odvážnější vkročí do „mlhy“ a vydají se vstříc novým dobrodružstvím. Prostory hned za vstupem vám dávají najevo, co vás čeká dále.

XT3
Pod Plynojemem 5, Praha 8
http://www.ini.cz/cul/xt3

Již při otevření vchodových dveří narazíte na kouřovou clonu, která by se v případě nouze dala ubalit a opětovně vykouřit. Nos vás také rychle upozorní, že tabák není jediné, co tu zavání. První dvě hluboká nadechnutí a vaše čichové buňky rezignují na svou funkci. Ti odvážnější vkročí do „mlhy“ a vydají se vstříc novým dobrodružstvím. Prostory hned za vstupem vám dávají najevo, co vás čeká dále. Pohodlná „kupátka“ lemují stěny až k vchodu do dalších prostor klubu. Tam je větší místnost s pohodově vypadajícím „sofa“ kde se schází místní štamgasti. Uzavřená společnost, tudíž nic pro nové návštěvníky.

Jako ve většině klubů i zde si musíte pro pití na bar. Obsluha v podobě mladého muže s dredy svým ražením přesně zapadá do koloritu podniku. K pití si zde můžete dát cokoliv, od džusu po alkoholické nápoje exotických jmen. Když vás začne nudit horní patro, můžete najít azyl ve sklepení klubu. Parket pro tanec a mixážní pult pro hostující „dýdžeje“ dává tušit, že se zde nuda nepěstuje. Také zde najdete bar a snad všemi oblíbený stolní fotbal. Nemusíte se bát, že by program skončil v nějakou určitou hodinu. V devět hodin se začíná hrát a dokud jsou lidé, tak se nekončí. Co se stylů hudby týče, z nabídky si vybere každý. Jungle, drum&bass, hip hop i trance – to vše se hraje. Proto pokud jste jen trochu spartánské povahy, určitě si v tomto klubu své najdete. I ceny nápojů jsou příznivé, a tak zde nebudete trpět nedobrovolnou žízní. Za pivo zde dáte necelou dvacetikorunu a nealko se pohybuje v ceně okolo sedmi korun za deci. Já si objednal energetický nápoj a hned jsem se stal místní atrakcí. Asi ještě neviděli abstinenta.

Mohlo by tě zajímat: