Zásilkovna postavila u Italské budovy VŠE svůj Z-BOX

20. 12. 2021 | | Studentský život, Zprávy ze školy Zásilkovna, výdejní místa, Italská budova

Jak si již mnozí z vás mohli všimnout, od pondělí 13. prosince stojí nalevo od východu z Italské budovy Vysoké školy ekonomické (VŠE) nový Z-BOX Zásilkovny. Můžete si tak objednat studijní materiály nebo třeba dárky na poslední chvíli přímo před školu.

Majitelka a zakladatelka Zásilkovny, Simona Kijonková, VŠE sama vystudovala, má magisterský titul z Fakulty podnikohospodářské. „Vánoční dárek pro moji alma mater Vysoká škola ekonomická vlastní Z-box od Zásilkovny. Studenti, zaměstnanci i akademický sbor si budou moci nechat posílat zásilky mezi sebou, studijní materiály, knihy i skripta zakoupené on-line. Na zkouškové se určitě hodí,“ okomentovala na svém LinkedIn profilu Kijonková.

Z-BOXy fungují jako samoobslužná výdejní místa Zásilkovny, většina z nich navíc funguje nonstop, včetně toho u školy. Objednáte si výrobek, zvolíte Z-BOX a po doručení SMS zprávy, si můžete zboží sami vyzvednout rřostřednictvím mobilní aplikace Zásilkovny. Stačí na mobilu zapnout bluetooth, které se samo spojí se Z-BOXem, v aplikaci kliknete na tlačítko „Otevřít schránku“ a dvířka boxu se na dvě minuty odemknou. Zásilkovna se také pyšní tím, že jsou tyto boxy ekologické, protože vyžadují minimum elektřiny a jsou napájeny solárními panely.

Nápad založit Zásilkovnu vznikl v roce 2009, ke spuštění došlo v roce 2010. Dnes spadá Zásilkovna pod holding Packeta Group, který má pobočky i na Slovensku, v Maďarsku, Polsku, Německu a dalších zemích. Více si o celé firmě i samotné majitelce můžete přečíst v našem rozhovoru z ledna 2021.

Foto: LinkedIn Zásilkovny

Mohlo by tě zajímat: