AIESEC vyhlašuje výběrové řízení pro mezinárodní odborné stáže

21. 2. 2005 | | Kariéra

Pokud uvažujete o zkušenosti v zahraničí a chcete se dozvědět více o nabízených druzích praxí, podmínkách a průběhu výběrového řízení, navštivte některou z informačních schůzek. Konají se vždy v 19.45 v posluchárně D v budově VŠE na Žižkově: MT a TT praxe 21. a 23. 2. 2005, ET a DT praxe 22. a 24. 2. 2005

Pokud uvažujete o zkušenosti v zahraničí a chcete se dozvědět více o nabízených druzích praxí, podmínkách a průběhu výběrového řízení, navštivte některou z informačních schůzek. Konají se vždy v 19.45 v posluchárně D v budově VŠE na Žižkově:

MT a TT praxe: 21. a 23. 2. 2005
ET a DT praxe: 22. a 24. 2. 2005

AIESEC je nevětší mezinárodní studentská organizace, která zprostředkovává praxe v 84 zemích světa. Příležitost vyjet do zahraničí mají všichni studenti 4. a vyšších ročníků se znalostí alespoň jednoho světového jazyka. Na výběr jsou čtyři druhy zahraničních praxí.

Management traineeship (MT) je nejrozsáhlejší program. Tyto praxe jsou zaměřené především na marketing, finance, účetnictví, management, podnikovou ekonomiku a ekonomii.

Technical traineeship (TT) poskytuje možnost uplatnit své znalosti v oboru informatiky a příbuzných, tj. především design a tvorba WWW stránek, vytváření a obsluha sítí, správa databází, podnikové informační systémy, operační systémy, tvorba softwaru a programování a podobných.

Developement traineeship (DT) se značně liší od předchozích. Praxe jsou většinou pořádány v méně rozvinutých zemích. Praktikanti přicházejí do styku s více lidmi a mají možnost lépe poznat kulturu dané země.

Educational traineeship (ET) spočíva ve výuce cizích jazyků (angličtina, francouzština, španělština a jiné) buď na základních, středních a vysokých školách, nebo ve firmách.

Další informace lze také nalézt na internetových stránkách http://aiesec.vse.cz v sekci Pro studenty. Případné další dotazy můžete posílat na aiesec@vse.cz nebo se na nás kdykoliv obráťte osobně v místnostech sb402 a sb404 v budově VŠE na Žižkově. Příhlašování na praxe končí 4. března 2005.

Mohlo by tě zajímat: