Akce na tento týden: ŠANCE, rozjezd vlastního startupu nebo Latinskoamerický večer

16. 10. 2016 | | Studentský život, Zprávy ze školy šance

Pátý týden zimního semestru bude opět plný akcí nejrůznějšího druhu. Studenti posledních ročníků nebo čerství absolventi se opět mohou těšit na Veletrh pracovních příležitostí ŠANCE. V tomto týdnu se ale budete moci dozvědět i tom, jak úspěšně rozjet a financovat vlastní startup nebo proniknout do tajů umění přesvědčování. Ve čtvrtek se celá ekonomka roztančí v latinskoamerických rytmech.

Pondělí, 17. 10. 2016

Do tajů SEO, PPC a e-mailingu zájemce hned v počátku týdne zavede Ondřej Kučera. Večerní přednáška od 19.30 v NB C slouží pro všechny, které zajímá online marketing. Registrace na akci zde.

O investiční strategii a řízení investic budou od 19.40 v RB 209 hovořit odborníci ze společnosti Penta Investments. Přednáška je pořádána Klubem investorů za podpory Fakulty financí a účetnictví VŠE.

Úterý, 18. 10. 2016

V úterý bude od desíti rána v prostorách ekonomky rušno. Tradičně začíná dvoudenní podzimní Veletrh pracovních příležitostí ŠANCE. V Rajské budově tak návštěvníci mohou najít svého nového zaměstnavatele snů. Více o aktuální ročníku zde.

Jak proměnit svůj nápad na úspěšný startup? Jak zvládnout velký růst firmy? Kde hledat a jak získat investici? Nejen na tyto otázky dostanou posluchači od 18.00 v NB A na startupové diskusi se jménem Startupy: lov jednorožců, kterou pořádá Klub investorů.

Je přesvědčování a především pak manipulace vůbec etická? O umění přesvědčování bude od 19.30 v NB D hovořit obchodník Jan Laibl. Registrace zde.

O tom, zda s technologickým pokrokem roste bohatství lidstva, anebo naopak přichází o to nejcennější, co má, budou od 19.40 v NB A diskutovat Matěj Stropnický, předseda Strany zelených, a Dominik Stroukal, předseda Ludwig von Mises Institutu.

Středa, 19. 10. 2016 

Ve středu od 10.00 v Rajské budové opět budou zaměstnavatelé na závěrečném dni Veletrhu pracovních příležitostí ŠANCE.

Už posedmé proběhne Gaudeamus Alkotour. Akce proběhne na Výstavišti Praha. Během večer vystoupí DJ Roxtar nebo Vladimír 518. Prvenství z loňského roku bude obhajovat Česká zemědělská univerzita.

Čtvrtek, 20. 10. 2016

Čtvrteční večer se ponese v rytmu latinskoamerických rytmů. Nejprve se pod hlavičkou Centra latinskoamerických studií od 14.30 v aule NB B uskuteční Mezinárodní fórum na téma „Konec levicového populismu v Latinské Americe? Výzvy pro nové lídry“. Hned poté bude ve Vencovského aule od 18.00 v následovat již čtvrtý ročník Latinskoamerického večera na VŠE, kde velvyslanci zemí Latinské Ameriky účastníky seznámí se současnou situací a ekonomickým potenciálem své země. Následovat bude vždy kulturní vystoupení spjaté s danou zemí. Po skončení hlavního programu budou moci účastníci ochutnat tradiční speciality latinskoamerické kuchyně a typické nápoje jednotlivých zemí. Více podrobností najdete zde.

ČTĚTE TAKÉ: 

Mohlo by tě zajímat: