Brexit, dlouhodobé investování, či plavba kolem Antarktidy. Týdenní přehled akcí

9. 10. 2016 | | Studentský život

S novým týdnem je opět na půdě Vysoké školy ekonomické připraveno několik přednášek a akcí. Například se můžete dozvědět, jak v životě lépe využívat efektivní psychologické nástroje. Na své si přijdou i milovníci cestovatelských příběhů. Tentokrát je nachystáno vyprávění o plavbě kolem Antarktidy a jižní Afriky. A nezapomeňte, ještě do středy si můžete koupit aktuální vydání iListu.

Pondělí, 10. 10. 2016

O tom, že psychologie může být velice silným nástrojem, pohovoří v pondělí psycholog a vědec Robert Krause. Jak v životě využívat ty nejefektivnější z nich, si můžeme přijít poslechnout od 19.45 Likešově aule. Registraci na akci najdete zde.

Úterý, 11. 10. 2016

V úterý večer se můžete těšit na přednášku Jana Korbela, pořádanou Cash Flow klubem VŠE, na téma „Vztahové dovednosti a jejich vliv na pracovní výsledky“. Dozvíte se, jaké vztahové dovednosti existují a jak je možné je využívat pro posílení pracovních výsledků. Registraci na akci najdete najdete na webu cestauspesnych.cz. Přednáška bude začínat v 19.30 v místnosti NB C.

Středa, 12. 10. 2016

Klub Investorů vás zve na přednášku s panem Jurajem Atlasem, CEO společnosti Liftago, který se s vámi podělí o svůj pohled na long term investování. Mimo jiné vyjádří i vlastní názor ohledně lákání mladých ekonomů finančními institucemi na pozice dealingových operátorů. Již ve středu od 19.30 v RB209.

Zajímá vás téma Brexit? Chcete si na toto téma vyzkoušet argumentovat s odborníky? O novinkách v oblasti Brexitu přijdou přednášet zástupce britského velvyslanectví pan Angus Stewart a Petr Adrián z Ministerstva průmyslu a obchodu. Na akci, kterou pořádá Studentská organizace obchodu a konkurenceschopnosti (SKOK), je potřeba registrace. Akce se bude konat od 18.00 v místnosti NB244.

Čtvrtek, 13. 10. 2016

Dobrá zpráva pro nadšené cestovatele! Své dojmy z 53 dní dlouhé plavby kolem Antarktidy až do jižní Afriky vám přijde sdělit pan Karel Wolf. Přednášku pořádá Klub cestovatelů VŠE v Rajské budově v místnosti 210 od 19.45.

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: