Šanci najít stáž nebo práci budete mít opět příští týden

10. 10. 2015 | | Kariéra šance

Rajská budova se opět stane centrem workshopů a prezentací. V úterý 13. a středu 14. října  se na Vysoké škole ekonomické totiž koná tradiční veletrh pracovních příležitostí Šance. Cílem této akce je zprostředkovat kontakt mezi studenty či absolventy VŠE a se zaměstnavateli.

V  atriu RB budou ve dnech veletrhu od desíti ráno do půl páté stánky jednotlivých společností z nejrůznějších oborů. Účastníci se mohou těšit na více než padesát firem ze všech odvětví – počínaje bankovnictvím, přes IT a energetikou konče. Každý den se přitom budou veletrhu účastnit jiné firmy.

Kromě toho bude možné navštívit panelové diskuze na téma ,,Možnosti uplatnění absolventů a studentů VŠE v oboru…“, podle oblasti firmy, která přednášku povede. Studenti se dozví informace z prostředí firem a zároveň bude místo i pro jejich dotazy. Pokud mají podnikatelský nápad, mohou jej v úterý zkonzultovat s odborníkem. Ti, kteří nejsou spokojeni se svým životopisem, by se měli ve středu vydat ke stánku Honors Academia, kde jim specialisté poradí.

Ti, kteří na sebe chtějí upozornit, se mohou zaregistrovat zde, vyplněný formulář dostanou přímo jednotlivé společnosti. Registrací navíc studenti získají i přístupový kód do sekce Pracovní nabídky na portálu sance.vse.cz a stanou se účastníky v soutěži o výhru Individuálního kariérního poradenství. Více informací o celé akci si lze přečíst na stránkách Rozvojového a poradenského centra VŠE.

Foto: vse.cz

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: