Duhová čajovna

8. 7. 2003 | | Nezařazené

Duhová čajovna se nachází nedaleko tramvajové stanice Lipanská. Je dobrou příležitostí pro žíznivce, kteří na přednášce zatouží po konvičce chutného čaje a nebudou se chtít plahočit na druhý konec města. Sousedí s night clubem, kde mají otevřeno od osmi večer. Slečna ve stylové (duhové) sukýnce nás pustila dovnitř už před otvírací dobou.

Chlumova 13, Praha 3

http://www.duhova-cajovna.sinus.cz/

Otevírací doba Út–Ne 16–22 hod.

Duhová čajovna se nachází nedaleko tramvajové stanice Lipanská. Je dobrou příležitostí pro žíznivce, kteří na přednášce zatouží po konvičce chutného čaje a nebudou se chtít plahočit na druhý konec města. Sousedí s night clubem, kde mají otevřeno od osmi večer.

Slečna ve stylové (duhové) sukýnce nás pustila dovnitř už před otvírací dobou. První místnost byla „provoněná“ rybím salátem se směsicí vonných tyčinek. Nevhodná kombinace pro slabší žaludky. Druhá naštěstí pouze vonnými tyčinkami. Čajovna má velké plus v tom, že je zde alternativa ratanových stolečků, tzn. že si nemusíte sundávat obuv, pokud nechcete usednout na spoustu polštářů za zajímavé kousky kmenů. Druhá místnost byla opravdu nádherná, musely jsme ocenit nestandardní kombinaci barevných šátků a polštářků. Upoutalo nás zajímavě řešené vyvýšené patro, kde se dalo sedět jakoby na obrovské posteli. Prostor pod ní jsme si nemohly vynachválit. Závěsy před malými kutlochy by se daly využít různě a určitě by bylo příjemné zde strávit celý večer.

Co se týče hudby, atmosféry, věcí na prodej nebo toalet, čajovna zapadala do lepšího průměru.

Objednaly jsme si černý ochucený čaj s mlékem a Pu-ehr. Asi jsme měly štěstí, chutnaly dobře a byly bez rybího aroma. Vedle rozsáhlé nabídky čajů tu můžete dostat i různé druhy kávy, džusů, svařáček, ale i vínko. Ochutnaly jsme papilotu, výbornou plněnou teplou arabskou placku a čokoládovou roládu. Čaje nám slečna donesla v konvičkách vyrobených speciálně pro tuto čajovnu.

Na závěr vás chci upozornit, že se tento podnik na internetu tváří jako první čajovna pro gaye a lesbičky. Když jsme se na tuto skutečnost zeptaly obsluhy, zatvářila se velice pohrdavě a naši otázku přešla bez odpovědi.

Čajíky:

Aktivní muž – 35 Kč

Večerníček – 35 Kč

Maté pampero – 37 Kč

Indiánské léto – 35 Kč

Mohlo by tě zajímat: