Kurzy lyžování jsou ještě volné

9. 12. 2004 | | Sport

Téměř celý listopad se studenti mohli přihlašovat na zimní výcvikové kurzy. Přesto jsou ještě volná místa jak pro vášnivé lyžaře, tak i ty, kteří chtějí jen splnit polovinu svých sportovních povinností na škole. Volné kapacity kurzů se budou doplňovat až do 18. prosince. Postup přihlášení je jednoduchý.

Téměř celý listopad se studenti mohli přihlašovat na zimní výcvikové kurzy. Přesto jsou ještě volná místa jak pro vášnivé lyžaře, tak i ty, kteří chtějí jen splnit polovinu svých sportovních povinností na škole. Volné kapacity kurzů se budou doplňovat až do 18. prosince. Postup přihlášení je jednoduchý. Na nejbližší nástěnce CTVS si vybrat kurz, vyhledat konzultační hodiny vedoucího toho kurzu a zaklepat, nejlépe s už přichystaným obnosem (dle nástěnky) na jeho dveře v budově CTVS ve Štěpánské.

„První týden přihlašování byl rozpačitý, ale teď se nám kurzy plní krásně. Snowboardové a běžkařské kurzy jsou takřka obsazené. Menšímu zájmu o sjezdové kurzy se nedivím. Většina středisek letos výrazně podražila permanentky,“ shrnul průběh přihlašování ředitel CTVS Miloš Pádivý. Že by se některý kurz pro nezájem zrušil, se Pádivý neobává.

Některé kurzy jsou určené jen pro začátečníky. Škola také nabízí kurz ve francouzských Alpách. Ten je už ovšem dávno obsazen. Pádivý by si přál pro kurzy užívat i chatu na Mariánské v Krušných horách patřící VŠE. Škole však slouží pro rekreaci zaměstnanců a výjezdní zasedání kateder.

Mohlo by tě zajímat: