Nechte se trefit na Career Days

27. 2. 2004 | | Kariéra

V Kongresovém centru Praha se 3. a 4. března uskuteční 12. ročník Career Days. Je to jeden z nejvýznamnějších veletrhů pracovních příležitostí v České republice. Účelem Career Days je poskytnout studentům i absolventům vysokých škol maximum informací o možnostech jejich budoucího profesního uplatnění a zprostředkovat přímý kontakt mezi studenty a firmami.

V Kongresovém centru Praha se 3. a 4. března uskuteční 12. ročník Career Days. Je to jeden z nejvýznamnějších veletrhů pracovních příležitostí v České republice. Každý rok se zde setká téměř 1000 studentů se zástupci více než 30 českých a zahraničních společností. Účelem Career Days je poskytnout studentům i absolventům vysokých škol maximum informací o možnostech jejich budoucího profesního uplatnění a zprostředkovat přímý kontakt mezi studenty a firmami. Studenti zde mohou získat cenné informace pro získání zaměstnání, stáží během studia či spolupráce na diplomových pracích.

Program Career Days je rozdělený na prezentace firem a individuální setkání se zástupci personálních oddělení. Na individuální setkání je nutno se předem zaregistrovat na http://www.tvojekariera.cz/. Prezentace zúčastněných firem jsou rozdělené dle oboru činnosti. Představení výrobních společností a obchodních řetězců proběhne 3. března. Další den, 4. března, se budete moci seznámit se společnostmi poskytujícími služby – banky, poradenské a auditorské firmy, mobilní operátoři. Individuální setkání mají různý charakter. Můžete se při nich setkat s podrobnějšími prezentacemi společností, řešení case studies, nebo přímo pohovory na konkrétní pozice. Každý z návštěvníků obdrží uvítací balíček, jehož součástí je i přehledná brožura obsahující informace o zúčastněných společnostech.

Cena vstupenky na jeden den je 80 Kč, vstupenka na oba dny stojí 100 Kč (v těchto částkách je obsažena vratná záloha 50 Kč). Vstupenky bude možno zakoupit na místě konání. Předprodej bude probíhat v místnostech sb402 a sb404 na Žižkove v časech:

pondělí 10.00–14.30

úterý 9.00–14.30

středa 9.00–13.00

Bližší informace a registrace na individuální setkání na adrese: http://www.careerdays.cz/.

Mohlo by tě zajímat: