Nově koupíte v automatech i proteinové tyčinky

19. 10. 2015 | | Názory, Zprávy ze školy 20151001_182640

Svět je již určitou dobu zasažen fitness šílenstvím a slovo protein slyšíte i v tramvaji. Není proto divu, že i naše automaty se tomuto trendu přizpůsobily. Pokud nemáte zrovna v tašce shaker s proteinovým práškem a nechcete svůj režim narušit vražedným Kinder Buenem, nemusíte se ničeho bát – naše škola je připravená.

Nyní si můžete proteinovou tyčinku zakoupit i v automatech na VŠE.

Zraku ani žaludku studentů neunikla novinka v automatech, tyčinky s proteinem v atraktivním obalu a za příznivých pětatřicet korun. Příznivá cena to je za předpokladu, že ji srovnáváte s ostatními cenami tyčinek na trhu. Samozřejmě i tady platí pravidlo nižší cena rovná se nižší kvalita.

Vybrat si můžete ze tří příchutí: vanilková, čokoládová a čokoládovo-oříšková. Zkusit se má všechno, a tak jsem si koupila všechny. Pokud do tohoto pamlsku jdete s vědomím, že to vážně jako tyčinka Mars chutnat nebude a že umělé pachuti se nevyhnete, budete spokojeni. Jenom si dejte pozor, pochutina je opravdu tuhá a chvíli s ní budete zápasit. Úspěch evidentně mají vzhledem k tomu, jak rychle mizí. Já jsem se jejich fanynkou nestala, ale to neznamená, že vy kouzlu tohoto produktu nepodlehnete.

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: