Přihlaste se na „Red Bull Can You Make It?“ a vyrazte vstříc novému dobrodružství

20. 3. 2024 | | PR články Red Bull can you make it

Mají Red Bull plechovky srovnatelnou hodnotu jako hotovost nebo telefon? Zvládl bys procestovat Evropu jen s plechovkami Red Bull jako měnou? To si piš, že ano!

Přihlášky na „Red Bull Can You Make It?“ 2024 odstartovaly v lednu! Vytvoř tým, přihlaste se a vydejte se na sedmidenní dobrodružství bez peněz a telefonů. Začínáte v jednom z pěti evropských měst a cílem je Berlín. Po cestě sbíráte body za úkoly a výzvy, sdílíte zážitky se světem a soutěžíte s týmy z 64 zemí světa.

Podat přihlášku je možné pouze do 31. března 2024. A jak se přihlásit na dobrodružství, o kterém se ti ani nezdálo?

Krok 1: Najdi dva kamarády a vytvořte tříčlenný tým.

Krok 2: Vytvořte krátké video (maximálně 60 sekund), ve kterém vysvětlíte, proč by měl být vybrán právě váš tým, a pošlete ho na adresu www.redbullcanyoumakeit.com nejpozději do 31. března 2024.

Méně je více: Upřímné sdělení přímo do kamery bude mít dost možná větší ohlas než vybroušené video plné úprav. Jednoduše se podělte o to, co podle vás dělá váš tým důvtipným, šikovným, připraveným na cesty a na dobrodružství vašeho života.

Jste kreativní? Milujete život? Dokážete být upřímní sami k sobě a zároveň nemáte problém si ze sebe udělat srandu? To všechno jsou vlastnosti, které by z vás mohly udělat ideální volbu pro ovládnutí Evropy jen s pomocí plechovek Red Bull!

Krok 3: A teď už se stačí pohodlně usadit, odpočívat a čekat na verdikt poroty.

Porota vybere tým, který bude reprezentovat Českou republiku. Pokud váš tým bude vybrán, dostanete pozvání na vzrušující cestu. Dobrodružství vás sice zavede daleko od domova, ale zato vás jako tým ještě víc sblíží! Startovní město? To zůstává tajemstvím až do poslední chvíle před vaším odjezdem.

Všechny podrobnosti najdeš na adrese www.redbullcanyoumakeit.com. Nezapomeň ale možnost přihlášení končí už 31. března 2024.

Mohlo by tě zajímat: