Studentské slavnosti

1. 5. 2001 | | Nezařazené

Majáles, největší studentská kulturní událost v České republice, bude zahájen 10.5.2001 ve třináct hodin alegorickým průvodem, který se vydá z Palachova náměstí na Střelecký ostrov. Na Střeleckém ostrově nabídne zábavu bohatý program v několika stanech. Vystoupí zde celkem dvacet hudebních uskupení. O zábavu se postarají například Visací zámek, Vidiek, Krausberry, Aleš Brichta, Alkehol a mnoho dalších domácích i zahraničních účinkujících.

Majáles, největší studentská kulturní událost v České republice, bude zahájen 10.5.2001 ve třináct hodin alegorickým průvodem, který se vydá z Palachova náměstí na Střelecký ostrov. Na Střeleckém ostrově nabídne zábavu bohatý program v několika stanech. Vystoupí zde celkem dvacet hudebních uskupení. O zábavu se postarají například Visací zámek, Vidiek, Krausberry, Aleš Brichta, Alkehol a mnoho dalších domácích i zahraničních účinkujících. Představí se zde kapely cikánské, maďarské, slovenské, slovinské a další. Ve filmovém stanu se bude promítat filmová tvorba studentů FAMU, pro návštěvníky bude připraven i divadelní stan a levné občerstvení. Majáles vyvrcholí volbou nového krále studentů. Korunovace nového krále, nástupce Makumby I, krále Majáles 2000, se uskuteční v 19.10 hod.

Cena vstupného pro studenty je 99 Kč v předprodeji a 140 Kč na místě. Pořadatelem akce je Iniciativa Majáles ve spolupráci s Agenturou Karlos.

Mohlo by tě zajímat: