The Freestyle: promítej, hraj a sviť

7. 5. 2022 | | PR články Inzerce - samsung1.pdf

Samsung představil multifunkční projektor The Freestyle, který si s sebou můžete vzít úplně kamkoli. Trávíte hodně času na cestách a nemáte ve své tašce tolik místa navíc? Není problém, The Freestyle zabere minimum prostoru. Navíc váží pouhých 830 gramů, takže na cestování značka ideál.

Nový přenosný projektor ovládá hned tři zásadní funkce, které potěší hlavně mileniály a mladé lidi. Je zkonstruovaný s ohledem na maximální všestrannost a flexibilitu, aby vycházel vstříc měnícímu se životnímu stylu. Můžete ho použít buď jako projektor, reproduktor nebo jako náladové osvícení.

Minimalismus, to je oč tu běží!

The Freestyle je minimalistickým kouskem, který se díky svému designu bude hodit do jakéhokoli interiéru. Nepotřebujete mít tři různá zařízení, úplně si vystačíte s jedním, které zvládne promítat, přehrát hudbu, ale i přizpůsobit osvícení podle nálady.

Oproti jiným projektorům má navíc tu výhodu, že se dá otáčet až o 180 stupňů. Takže i kdybyste měli v místnosti jedno jediné místo, na které můžete promítat, projektor se tomu přizpůsobí. A to i díky automatickému vyrovnání a zaostřování obrazu. Nemusíte mít tedy dokonale rovný ani podklad a ani trvalé místo, na které chcete promítat.

Nejdřív zábava, potom práce. Nebo naopak?

The Freestyle je skvělým společníkem v obou případech. Když budete se spolužáky pracovat na společném projektu, není nic jednoduššího než svou práci promítnout na zeď tak, abyste na to snadno všichni viděli. Pohled z větší dálky vám umožní vychytat chyby, které jste do té doby neviděli, a zároveň tak dokážete lépe doladit detaily. Obsah můžete jednoduše promítnout pomocí microUSB kabelu, zrcadlit obsah přímo z telefonu nebo využít už zabudované aplikace. Projektor vám zajistí ostrý obraz až do velikosti 100 palců. A když je práce hotová, je na čase projektor přeměnit v 360stupňový reproduktor a zaposlouchat se do své oblíbené hudby. K doladění atmosféry můžete po nasazení průsvitné krytky využít i náladové osvícení, které se přizpůsobí vašemu playlistu.

Když si ale budete chtít po dlouhých hodinách učení raději odpočinout, proměňte svůj pokoj v kino. Romantika, komedie, nebo horor? To už necháme na vás. Stačí připravit popcorn, udělat si pohodlí a domácí kino je na světě.

Foto: Samsung

Mohlo by tě zajímat: