Týdenní přehled akcí: Naplánujte si kariéru a zúčastněte se cestovatelského kvízu

27. 2. 2023 | | Studentský život Týdenní přehled akcí (slider) Aktualizovat

Třetí týden letního semestru nabídne pestré spektrum akcí. Hned na jeho začátku si můžete vybrat smysluplnou kariéru a vyhnout se tak případnému pracovnímu zklamání. Odreagujte se pak na IS turnaji ve stolním fotbálku, porovnejte své znalosti na cestovatelském kvízu a v pátek běžte všechno zapít vyhlášeným ciderem do kina Aero.

Pondělí 27. února

V pondělí ve 12:45 začíná online workshop nesoucí název Nastartuj kariéru. Kariérní koučka Tereza Valášková jeho účastníkům ukáže, jak se vydat správnou pracovní cestou a vyhnout se tak přešlapům a frustraci. Kapacita workshopu je již plná, stále se ale můžete registrovat jako náhradníci.

Úterý 28. února

Další akce pořádané Kariérním centrem Vysoké školy ekonomické (VŠE), Jak si vybrat smysluplnou kariéru, se zájemci mohou zúčastnit v úterý od 17:00 RB 205. Během investigativní hry se naučí principy takzvané Lean Startup metodiky – tedy rozhodování na základě důkazů. Cílem workshopu je účastníkům ukázat, jak se vybírá kariéra, která má co nejpozitivnější dopad na svět. S registrací však neváhejte, kapacita je omezená.

Středa 1. března

Středeční večer se ponese ve znamení stolního fotbálku. Studentský spolek 4FIS organizuje turnaj od 20:00 v Magneto baru. Registrace jsou sice již ukončeny, můžete se ale stále zapsat mezi náhradníky. Ať už jste jednotlivcem nebo součástí týmu, v každém případě si nezapomeňte vzít dostatek desetikorun.

Čtvrtek 2. března

Ve čtvrtek od 20:00 organizuje Klub cestovatelů VŠE Cestovatelský kvíz vol.4 Magneto baru. Vytvořte tříčlenné až šestičlenné týmy a vyplňte registrační formulář. Nemáte-li spoluhráče, tým vám bude přidělen na místě.

Pátek 3. března

Týden můžete zakončit například v žižkovském kinu Aero, které v pátek promítá rovnou dva uznávané filmy. V 18:00 bude ke zhlédnutí životopisný film Tár, který vás v hlavní roli s Cate Blanchett zavede do prostředí německého orchestru. Ve 21:00 Aero promítá film s Brendanem Fraserem s názvem Velryba. V obou případech jsou představitelé hlavních rolí za svůj výkon nominováni na letošní Oskary. Vstupenky jsou k zakoupení na místě nebo na webu kina. Nezapomeňte si s sebou do sálu objednat točený cider, bez kterého není žádný Aero zážitek kompletní!

Mohlo by tě zajímat: