Veletrh Šance se rozroste do Nové budovy. Nabídne profi focení i koučink

15. 10. 2018 | | Zprávy ze školy Veletrh Šance ZS 2015 7

Již zítra odstartuje na půdě Vysoké školy ekonomické tradiční třídenní veletrh pracovních příležitostí ŠANCE. Od úterý 16. března do čtvrtka 18. března bude atrium Rajské budovy plné stánků nejžádanějších zaměstnavatelů z České republiky. Letošní novinkou je rozšíření veletrhu také do prostor Nové budovy.

Na veletrhu si přijdou na své nejenom studenti, ale také absolventi a kdokoliv, kdo chce poznat aktuální možnosti na trhu práce a nahlédnou do firemního světa. Účastníci dostanou při vstupu nálepku s označením stupně jejich studia a informací, zda hledají práci na částečný nebo plný úvazek.

Návštěvníkům veletrhu se představí více než 100 společností napříč všemi odvětvími, od financí přes marketing až po IT. Kromě stálých vystavujících se opět objeví také pár nováčků a jako každý rok dostanou prostor také studentské spolky a oddělení naší školy. Stánek naší redakce naleznete v druhém patře Rajské budovy po celé úterý. K dispozici bude i naše nejnovější číslo s hlavním tématem: inovace.

Kromě stánků čeká na účastníky veletrhu také zajímavý doprovodní program, jako například setkání s profesionálními kouči nebo konzultace životopisů a LinkedIn profilů s HR specialisty. Chybět samozřejmě nebude ani focení profesionálních fotek do životopisů. Stejně jako loni si odborníci ze společnosti CzechInvest připravili konzultace pro začínající podnikatele v rámci programu CzechStarter a CzechDemo. Každý den bude navíc probíhat soutěž o ceny darované vystavujícími společnostmi.

Více informací najdete na tomhle odkaze.

Mohlo by tě zajímat: