VŠE bude opět hostit Veletrh pracovních příležitostí ŠANCE

11. 10. 2019 | | Zprávy ze školy šance

Již úterý 17. října odstartuje na půdě Vysoké školy ekonomické (VŠE) další ročník veletrhu pracovních příležitostí ŠANCE, který organizuje Rozvojové a poradenské centrum VŠE. Ve dnech 15. až 17. října máte v atriu Rajské budovy možnost si vybrat jednoho z vystavujících zaměstnavatelů, kteří prezentují nejrůznější odvětví – od účetnictví přes informatiku až po marketing. Chybět samozřejmé nebudou ani doprovodné aktivity jako konzultace životopisu nebo profesionální fotograf, který vám pořídí foto na životopis.

Veletrh je určen nejenom studentům a absolventům hledajícím stálou práci po studiu, ale také těm, kteří chtějí poznat aktuální možnosti na trhu práce. Účastníci dostanou při vstupu do atria nálepku s označením stupně jejich studia – bakalář nebo magistr a nálepku s informací, zda hledají práci na částečný nebo plný úvazek.

Během tří dnů se zájemcům představí více než 100 vystavovatelů, mezi kterými budou kromě firem také studentské spolky. Kromě stánků čeká na účastníky veletrhu také zajímavý doprovodný program, jako například setkání s profesionálními kouči nebo konzultace životopisů a LinkedIn profilů s HR specialisty. Kromě toho mohou návštěvníci veletrhu každý den soutěžit o hodnotné ceny od vystavujících. V úterý a ve středu se navíc můžete nechat nalíčit od profesionálních vizážistek z firem Douglas a Avon.

Podrobné informace o veletrhu lze nalézt zde.

Mohlo by tě zajímat: