VŠE poprvé: Nechte se převálcovat

26. 9. 2005 | | Nezařazené

Fotografujete? Cestujete? Píšete? Zpíváte? Chcete poznat nové lidi a zorientovat se na vysoké škole? Akce s názvem „VŠE poprvé“ je tu právě pro vás! Již druhý rok se studentské organizace rozhodly společnými silami zorganizovat „VŠE poprvé“. Je to projekt deseti studentských spolků, jehož součástí je kromě brožurky „Vše o VŠE“ i velký koncert v areálu Jižního Města a představení jednotlivých organizací.

Fotografujete? Cestujete? Píšete? Zpíváte? Chcete poznat nové lidi a zorientovat se na vysoké škole? Akce s názvem „VŠE poprvé“ je tu právě pro vás!

Již druhý rok se studentské organizace rozhodly společnými silami zorganizovat „VŠE poprvé“. Je to projekt deseti studentských spolků, jehož součástí je kromě brožurky pro prváky „Vše o VŠE“ i velký koncert v areálu Jižního Města a představení jednotlivých organizací.

„VŠE poprvé“ vypukne ve středu 5. října 2005 ve vestibulu budovy na Jižním Městě. Od 9 do 14 hodin se vám tu představí všech deset studentských organizací, které se na projektu podílely. Budete se moci seznámit se staršími kolegy, dozvíte se, jakými aktivitami se organizace zabývají. Získáte možnost rozšířit své kontakty, případně se rovnou zapojit do dění ve škole.

Odpoledne přijde na řadu velký koncert. Přímo do areálu kolejí na Jižním Městě pro vás organizátoři za podpory sponzorů pozvali kapely jako Noname, České srdce, Pakáš nebo Švihadlo a pianistu a skladatele Jaroslava Uhlíře.

Celým programem bude provázet král Majálesu 2005. Během dne se můžete zúčastnit soutěží o skvělé ceny a pokud vám to ještě nebude stačit, přijďte také na after party do klubu Karlos.
Těšíme se na vás.

9.00–14.00 prezentace studentských organizací ve vestibulu budovy na Jižním Městě

14.00 České srdce
15.30 Pakáš
17.00 IRON MAIDEN revival
18.30 Noname
20.00 Švihadlo
21.30 Jaroslav Uhlíř
22.00 after party pro prváky v klubu Karlos

Mohlo by tě zajímat: