Zlaté Časy

30. 7. 2003 | | Nezařazené

Zlaté Časy jsou jakýmsi křížencem mezi pražskými podniky. Přes den restaurace, která se každý čtvrtek, pátek a sobotu mění v taneční bar. Není to tedy klasický klub, ale i tak se v něm můžete vcelku dobře pobavit. Velikostí bych Zlaté Časy zařadil mezi menší bary komornějšího charakteru. Vchod je koncipován jednoduše a příliš nezaujme.

Vladislavova 1, Praha 1

http://www.zlatecasy.cz/

Otevřeno: taneční večery ve čtvrtek, pátek a sobotu

Vstup: volný

Program: místní DJ, hudba 60. let až po současnost

Zlaté Časy jsou jakýmsi křížencem mezi pražskými podniky. Přes den restaurace, která se každý čtvrtek, pátek a sobotu mění v taneční bar. Není to tedy klasický klub, ale i tak se v něm můžete vcelku dobře pobavit. Velikostí bych Zlaté Časy zařadil mezi menší bary komornějšího charakteru. Vchod je koncipován jednoduše a příliš nezaujme. Po schůdcích sejdete do samotného klubu, který vznikl rekonstrukcí sklepa (kluby tohoto typu jsou nyní opravdu velmi populární). O uložení svršků do šatny musíte požádat obsluhu, která vás na patřičné místo dovede.

V hlavním prostoru, který má klenutý strop a cihlové stěny, je umístěn i bar. Nápoje jsou cenově srovnatelné s konkurencí, velké pivo je za 35 korun, koktejly mezi 70 a 120 korunami, 2 dl vína za 38. V pátek a v sobotu, poté co se klub zaplní, což není dříve než v jedenáct hodin, se čekání u baru nepříjemně protáhne. Snad vám ho zkrátí dvě tanečnice, které se pravidelně střídají na malém balkónku v průčelí. Dámy nejspíš zklamu, tanečníky tu nenajdete. Míst k sezení je poskrovnu. Diskuzím se můžete oddávat ve vedlejší místnosti, která je vhodná pro větší skupiny návštěvníků.

Vzhledem k tomu, že Zlaté Časy jsou spíše music barem, nemají ustálený program. DJ hraje hudbu všeho druhu, počínaje 60. lety a současnou taneční scénou konče. Vaše oblíbené melodie si můžete nechat zahrát na přání. Taneční parket sice není velký, ale na malé povyražení určitě postačí. Pokud tedy neholdujete velkým klubům a rádi si zatancujete i na tuzemskou produkci, pak mohu Zlaté Časy vřele doporučit.

Mohlo by tě zajímat: